Ahojte. Su tu zienky, ktore pred ani pocas tehotenstva nebrali ziadne volnopredajne vitaminy? Alebo len max kys.listovu? Ma to nejaky dopad na dieta?
Dieťa je úplne zdravé. Jedla som normálne zdravo, ovocie zelenina ryby orechy vajcia mäso strukoviny …..nepijem alkohol nefajcim … dieťa riadne donosene a zdravé
Nemá
Dakujem vam za prispevky, mne gyn odporuca len kys. Listovu ked uz, vraj ostatne doplnky nie su potrebne. Lenze ako som tehotna tak ovocie, maso, ryby a zdrave alternativy do mna nelezu.jem menej vyvazene ako pred tehotenstvom, nic mi nechuti - jem skor sladke, co som zas predtym nemusela a pecivo... snad to bude v poriadku.
Tak podla mna zalezi na tom ako sa stravujes. Ak by si jedla vyvazenu stravu, ovocie a zeleninu tak netreba. Ja som napr tie prve mesiace pregrcala a jest sa mi dali len same "somariny", takze ja som aspon tie vitaminy jedla a jem ich stale kedze z ovocia a surovej zeleniny mi je stale zle (uz som 2. trimester).
Asi záleží od gynekológa. Mne automaticky doporučil Femibion 1 a Femibion 2 neskor. Tak aj tak užívam. Neviem ci to ma alebo nemá ale myslím si ze nie. Moja mamina neuzivala nič a tu som.😄
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie nemá