Tehotenstvo a vyprážané. Môže to ubližíť bábu?

tinka156
15. máj 2012

Mám veľkú chuť na vyprážaný rezeň. Môžem ho? Neubliži babetku?

kvojtanikova
15. máj 2012

@tinka156 urcite mu to neublizi. Kludne si daj a zbytocne sa nad takymi vecami netrap. Tehotenstvo nie je choroba aby si musela dodrziavat dietu, jedine co treba zo stravy vylucit su skodliviny typu nikotin, alkohol, drogy (lieky), a veci ktore mozu sposobit ochorenia ako je listerioza (plesnove syry), salmonela (surove vajcia). Ale to, ze si das sem tam nieco mastne, urcite ziadne akutne ochorenie nesposobi, takze sup sup vyprazat a dobru chut.

luy
15. máj 2012

dobrá diskusná otázka 🙂 papaj na čo máš chuť,vyvaruj sa len tomu čo píše hore kvojtanikova.Ja ti prajem dobrú chuť.

irriss
15. máj 2012

@tinka156
i ja preju "Dobrou chut" 😉 🙂

p.s. Zdejsi "babske reci" tvrdi, ze pokud "upres a zazenes" chut, ze bude mit miminko na tele flicek
( v barve: caffe/latte..t.j. kafe/mleko), za kazdou chut, ktera mu nebyla doprana... 😉
Na Sicilii jsem jeste vloni zazila to, ze se pred nasim domem zastavila kvuli vuni tehotna zena s rodinou..moje tchyne utikala s talirkem ji dat ochutnat 😉 😀 😀 😀

Moje nejstarsi ma 2 flicky😉..ale na co jsem mela chut, to uz si nevzpominam😀 jen na to moje tchyne kazde letou poukazuje..slovy: "Vidis.." - no pani ucitelky a tchyne maji VZDYCKY pravdu😉

eri28
15. máj 2012

@tinka156 ja som si ta precitala, a utekala som si urobit rezen sparvila si mi taku chut 😀 , nezabudaj vela salatov, k jedlu a babu urcite sa nic nestane... 😉

miskax2
15. máj 2012

@tinka156 zasada je ze co robi dobre tebe tak aj babatku teda okrem alkoholu cigariet a drog tekze kludne si daj coho sa ti ziada 😉 neobmedzuj sa😀

jabadaba
15. máj 2012

babatku neuskodi, co by mu mohlo uskodit je nekvalitny olej, na ktorom bude reznik vyprazany. 😉 Skor tebe nemusi padnut, zlcnik v teho funguje na heslo, zaludok na tom nie je o nic lepsie, moze Ti ostat tazko. To je vsetko. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre