Ahoj, chcela by som poznat vase nazory na to, ked sa tehotna zena (v stvrtom mesiaci) moze ist bobovat. Ide o cisto rekreacnu vec na jeden den na nenarocnom kopci a samozrejme nic adrenalinove, ci blaznive. Moze to uskodit?
Uskodit to podla mna nemoze ked s tych bobov, resp. sanok nezletis, ak nahodou ano uskodit to moze. Ja osobne by som sa v tehotenstve nesankovala ani nebobovala v ziadnom pripade. Je to ale kazdeho osobna vec.
Samotne sankovanie/bobovanie ti uskodit nemoze...pad samozrejme ano. Ale kedze viez, ze si tehotna zrejme nebudes robit ziadne sialene triky.... Prijemnu sankovacku prajem 😉
pokiaľ nepadneš či nenarazíš na nejaký hrb, tak si myslím že by to malo byť OK......no ja som to neriskovala a radšej som bola len pozorovateľ....veď človek nikdy nevie......
ja som sa bobovala na lopari s detmi. pokial je vsetko ako ma byt a pekne usadene a upevnene tak nie je problem. ved nepojdes cez skolanske 🙂. pekne si to uzi 🙂 pohyb nezaskodi nikdy 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mima86 ak sa cítiš dobre,nemáš žiadne problémy a nebudeš to preháňať tak si myslím,že úplne v pohode ....chodila som na bicykli do 7 mesiaca tehotenstva-so starším synom sme si robili výlety a keďže je mladší syn februárový "musela" som sa aj sánkovať 😉 🙂