Tehotenstvo a psík

maculka1555
13. feb 2014

ahojte baby. chcela by som sa spitat. som v 22. tyzdni a moj psik je posledne dni nejaky apaticky. vzdy bol veseli veselo vrtel s chvostikom a teraz stale iba lezi a sponka. vcera sme boli davat vytlacat analne zlazy. veterinar nam povedal ze mame chytene aj priedusky. tak posledne dva dni chodime k veterinarovi,
vraj ak bude stale taky apaticky tak mame zajtra zasa prist. zacinam mat o neho strach. nikdy pre tym taky nebol. velmi rad sa hraval ale teraz nic. kazde ranko si lahne k nam o postele a prituli sa ku mne. velmi rad sa mi prituli k boku a hlau si polozi na moje brusko.
tak ja neviem ci je apaticky kvoli tomu ze by citil ohrozeny novym clenoom rodiny.
za rady moc dakujem.

luba28
13. feb 2014

@maculka1555 aj nas to robil a potom este bol taky smutny,ked maly prisiel domov,...ale po case si zvykol a teraz je uz v pohode,....

kajkasamko
13. feb 2014

Aj náš Jorky bol taky o nicom a ked som prisla z porodnice nebolo to o nic lepsie (nemozes mu dat najavo, ze je navyse a podobne, musis sa mu venovat tak ako predtym aspon sa snazit), ale casom si zvykol a netrvalo to dlho. Po nejakom roku k nemu pribudla fenka Wikynka a po dalsom roku dalsi dvojnohy kamos 🙂 A teraz nevedia byt jeden bez druheho, tretieho a stvteho 😀 ale urcite sa na jeho stave podpisala aj casta navsteva veterinara aten zakrok. Neboj dostane sa z toho 😉

lenkadenisa
14. feb 2014

psíkovia sú ako naše detičky a každý je iná osobnosť. súhlasím s predošlými komentármi, že ho nesmieš odsúvať, on isto cíti, že budeš mama a možno sa v tej malej hlavičke cíti ohrozený 🙂 ale myslím si, že keď príde bábo, zvykne si a bude rád 🙂

maculka1555
autor
14. feb 2014

no pretoze je taky odkedy som bola tento tyzden u nasich a mala som dojtyznovu neterku na rukach. a teraz ked si aj kolko krat polozi hlavicku na mojje brusko a citi pohybi nic mu to nerobil. prave ze ja sa mu snazim venovat a aj svokroci sa s nim hravaju. ae ked ja taraz byvam dost casto aj unavena tak si kolko krat lazhne kumne a spinkame spolu. moze byt ze je taky kvoli tomu ze ja som unavena?

nigguska
14. feb 2014

@maculka1555 ahoj,urcite nie je apaticky preto,ze si tehotna......veterinar ti predsa povedal,ze ma zapal tak je to tym.....
keby sa netesil na prichod babatka,tak si ti nelahne na brusko...on citi ze tam je a dava ti najavo,ze to respektuje.....a sprava sa tak ako ty...ked spis,spi aj on.....neboj sa,zvladnete to,len tak ako pisali baby vyssie,po prichode babatka ho neodsun....a prve co urob,ked prides s nemocnice,ukaz mu ho hned,este aj v autosedacke a vybaluj ho pred nim 🙂

maculka1555
autor
14. feb 2014

@nigguska dakujem za radu. len kym mi pojdeme z nemocnice tak sa ece nacakame pretoze ja som ece len v 22.tyzdni. ale venujem sa mu stale. ale a si aj myslim ze je taky pretoze uz dosipeva. ma sice ece len rok ale uz sa upokojuje narozdiel od too aky byval hyperaktiny ece minuly vikend. a moze to byt aj tym ze sa nam dedine zacinaju harat feny. vonku je ciperny a ked prideme dovnutra tak si lahne a ani papat oc nechce.

nigguska
14. feb 2014

@maculka1555 moze to byt aj tym,ze je fakt chory a zle sa mu dyhca,ked ma zapal...resp.sa ryhclo zadycha ked je vonku,lebo vyvadza a potom musi viac odpocivat....ale nemusis sa nicoho bat...na malinke si zvykne....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre