Prosím vás kedy lekár najskôr vidí na sone prvú činnosť srdiečka?
Alebo kedy mám ísť k lekárovi ak mi vyšiel pozitívny test?
K lekarovi chod najskor v 8tt.to uz by malo byt vidno akciu srdiecka.
Väčšina gynekológov objednáva podľa poslednej menstruacie tak, aby si tam prišla cca v 8-9tyzdni, keď už s istotou vedia posúdiť, či ide o vitalnu graviditu.Niekde už aj rovno vypisu tehotensky preukaz,inde čakajú do konca 3 mesiaca.
Skôr jedine ze by si mala dáke problémy, predošlé potraty, krvacas, máš silné bolesti a podobne, inak nemá význam skôr ísť.
@jaskolka prosím, bolesti ako pri menzese, tlak na podbrušku a mierne bolesti krížov sú úplne ok že?
V utorok idem 1x, budem v 9tt. Nevidim vyznam v tom, chodit skorej, pokial vsetko ide tak, ako ma.
Keď to nie sú kŕče, výrazná bolest v krížoch, podbrušku a krvácanie, tak je to ok. Mierna bolest, akoby tlak, či niečo také, ako pred menzesom, je normálne
Ja som bola 7+5 a akciu srdiečka bolo pekne vidieť, 😊
Ja som bola pri druhom 5t+6d a bola skcia srdca, hneď mi dala aj tehotenskú knižku.
Isla som po 7 dnoch meskania menstruacie
Zavolajte na gyn, tam vas objednaju tu vam povie kazdy nieco ine, overte si to priamo u gyn ved je to predsa najistejsie
Mna objednal trikrat na cca. 6+3, uz bolo vidiet. V dalsom tehotenstve som si zavolala neskor, objednali ma na 9tt. Reku nech je tam vidiet uz urcite. Ono, ist skor ma zmysel kvoli vyluceniu mimomaternicoveho.
6tt bolo vidno iba vaky potom 8tt uz akcie srdiecka
u mna 5+3bola akcia srdiecka a pri prvom az okolo 7tt.. kazde tehu je ine,no pokial nebudes mat ziadne problemy a pojdes okolo8tt tak by malo byt vidiet uz srdiecko 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Zavolaj mu a on ta objedna