Joooj ženy, taká som vytočená, chcem vám v skratke, môj dr.berie krv aj na rubeolu, ja som ju prekonala v detstve, ale vyšli mi pozit.výsledky, igg je dobre, mám v sebe protilátky a som chránená, ale aj igm vraj ako keby prebiehala infekcia aktuálne, žiadne príznaky, nič, zobrali mi pred 3 týždňami krv a odvtedy čakám, že ani v Bratislave nevedia prečo to mám, že to sa len nedávno začalo, niektorí dr. to ani netestujú, v piatok mám zase volať, nervy mám, bojím sa o drobca, ale vraj teoreticky to nie je nič, keď som ju prekonala a mám protilátky 😡 toľko čakania a stále nič, na čo je to dobré testovať, keď ani nevedia, prečo to tak vyšlo 🤷♀️ som zvedavá čo v piatok ...
@pipkeska aké si mala hodnoty?
@elizabeth175421 Igg 98,3 a Igm 75,50 ... a tie nevedia, že prečo 🤷♀️
@pipkeska napíšem ti ip 🙂
@pipkeska ahoj, vidím že starý príspevok ale nevadí. Ako si to dopadla?Mne tiež zistili pozitívne hodnoty 🫣 bola som na infektológii, kde na ukľudnili že babu nič nehrozi ale bojím sa stále
@krisstina_em ahojky, všetko dopadlo ok ☺️ malý je zdravý a je z neho už poriadny nezbedník 😂 neboj nič, jasné, viem, že sa bojíš, keďže som si tým prešla … ale ak Ti aj povedali, že bábu nič nehrozí, nemysli na nič zlé … prekonala si rubeolu ako ja? zrejme tam ostávaju tie látky, čo ukážu pozitívne výsledky a pri tom žiadna infekcia už dávno nie je 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@pipkeska tak ja zase nemam ziadne protilatky aj napriek ockovaniu 🤷♀️ To bude ok, rubeola sa vzhladom na vysoku zaockovanost velmi nevyskytuje a ked nepracujes s malymi detmi, navyse teraz karantena beztak to bude ok