Ahojte babenky.Chcem sa opýtať priatel je po operácii DK a má možnosť ísť do kúpeľov.Urobili by sme si trojtýždňový "výlet" ( keďže sme obaja na marótke) s tým že ja by som si priplatila. Myslíte že by som mohla ísť ?? Samozrejme iba na procedúry ktoré ma zrelaxujú.. Nie na tie ktoré by mi mohli poškodiť ... Čo nato hovoríte ? Čo spojenie tehotná a ísť do kúpelov ?? .. Ďakujem za odpovede ..
ale ak si PN kvôli rizikovemu teh.,tak neviem ako je s takým výletom kvôli kontrole...to si tiež pozisťuj
@zoe19 urcite by ti kupele spravili dobre. Ked uz by si ani nemala ziadnu proceduru, uz len to vypnutie hlavy do kludoveho rezimu pomoze. Samozrejme by si mala odkonzultovat s gynekologom, ci ti nejaku proceduru muze doporucit a ohladom kontrol. Este treba dopredu overit moznosti riesit akekolvek nepredvidane problemy v najblizsej porodnici. Co sa marodky tyka, nezabudni nahlasit zmenu adresy na ten cas, aby ta nehladali zo Socialnej poistovane a nezrusili ti marodku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
neviem,čo by ti ako tehotnej predpísali,ja ako tehotná som neliezla do bazenov ani víriviek,masáž klasická asi tiež nie,možno nejaká rašelina a cviky,ale nebudú sa špecializovať na teh. cvičenie...bola som s mm v kúpeľoch 5 dní a skoro sme sa nestretli,on 3 procedúry denne a ja tiež,len sme sa míňali v izbe,takže spolu sme boli pri jedle a večer na tancovačke..môj názor je,že 3 týždne ako samoplatca je veľa,dala by som si týždeň a uvidela ako sa to "oplatí" ...