Šli by ste do klubu na koncert?
Aj na balet, aj na operu. Ja som aj na hokej chodila
Tak super, budem len v 11.týždni. Určite nie pred pódium tak vzadu niekde.. ja len či ten hluk nebude vadiť.. ale Rammstein v júni budem musieť zrušiť😏
Ja som bola s brušiskom v deviatom mesiaci...ale sedeli sme na tribúne
@bilberryday toto je tiez pravda. Ja som bola este v roju 2019. Naposledy som bola tento rok na koncerte a dotiahla som si odtial covid:/ a to bol jun - ale 15 000 arena
Bola som v 7.mesiaci v O2 aréne. Ale samozrejme na sedenie. Oľutovala som to, bohužiaľ som mávala silné bolesti chrbta pri sedení. Musela som sa chodiť prechádzať. Do davu by som však nešla
Ja som chodila na hokej (aj v 9tom mesiaci), to bola pohoda. Koncerty, nuž, ako by som to - dieťa má asi vlastný hudobný vkus, lebo z niektorých som musela odísť - búšilo mi srdce, malá mala centrifúgy v bruchu, mne bolo neskutočne zle. A na niektorých, dokonca aj vo vyššom štádiu, totálna pohoda. A musím povedať, že jej to ostalo. Hudbu si vyberá, na hokej môže ísť aj každý deň 😂inak, odísť som musela z koncertu Kollera a keď sme ho minulý rok počuli na jednom koncerte, takisto má ťahala preč a zapchavala si uši 😂
Zalezelo by jak moc tehotna jsem 😅 v 11. tydnu uplne v pohode. Ale asi v 8m jsem byla na oktagonu (hokejovy stadion) a teda nic moc… po hodinach sezeni na te stolicce se skrcenyma nohama jsem mela dost.
ja som este mesiac pred porodom fotila koncerty, cize vpredu pred podiom. a nebola to zrovna komorna hudba :D maly ma sluch v absolutnom poriadku, mozno mu to aj pomohlo ze ked spi tak by prespal aj deathmetalovy koncert
Do 5 mesiaca v pohode, vo vyssiom stadiu nie. Bola som v 7-8 mesiaci a v polke som musela odist, co dietatu nepasovalo a kopalo ako dive...
V 11tt este nepocuje. Ja som bola na hokeji v 27tt a uz pocuje vtedy... moja mamina bola so mnou na jazzovom koncerte a zacala som tam tak kopat, ze musela odist 😂 doteraz nemam rada jazz
Jasné, bola som, celestial help fest 😁
Bola som v 6 mes. na Def Leppard v Prahe. Cesta Liptov-Praha, stáli sme pod pódiom. Všetci čo boli s nami urobili okruh okolo mňa, nech som chránená aby do mňa nestrčili a bol to teda super zážitok 🙂 vo vyššom štádiu by som už ale asi nešla.
Depeche mode v 7.mesiaci a pecka 🤘
Pozri, ja som bola na hromadnej akcii cez víkend. V pondelok som ešte potiahla robotu, v utorok, streda už ležím doma a vyzerá, že schytalo aj dieťa a muž. Mne to za to stálo, ale nie som tehu. Nadopovala som sa liekmi a v podstate za 3 dní som v pohode.
Uvedom si, že začína chrípkové obdobie a zváž riziko. Lebo ty jediná budeš potom znášať dôsledky.
Keby to bolo v lete vonku riziko za mňa nepomerne menšie ako napr. v čase viroz vo vnútri niekoľko hodín.
Bola som doknca v Prahe vlakom sme išli.
Na koncerte som síce nebola ale na 2 svadbách a plese, kde to hulakalo o 106 som bola a v pohode. Aj teraz nedávno v 7 MT. Nechoď do veľkej tlačenice a bude to ok.
Je rozdiel niekde, kde sa sedí a počúva alebo niekde hopsať pod pódiom? Ja som bola v deň termínu 100km od domu na Na skle maľované, ale mali sme miesta na sedenie. Ale tašku som mala pre istotu so sebou. V 11.týždni by som šla úplne v pohode, ak by sa nejednalo o nejaké zafajčené priestory.
V piatom mesiaci som bola na metalovom koncerte. Úžasný zážitok úžasne spomienky, samozrejme kvôli brušku sme neboli v kotli ale stali sme troška bokom. Tehotná či nie ak sa jedna o výborný koncert, neváham 🙂
Bola som v 6.mesiaci na Hansa Zimmera. Inak v 11. týždni bábo nemá ešte vyvinutý sluch, takže hluk ho trápiť nebude.
Jasne
Ja sa spytam mimo temy...🙈😂 Listky na rammstein si mala ake kupene? Nechces predat? 🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈
Ja som bola 7 mes.na koncerte a v 8 mes.na lanovke dvojsedackovej 🙂
Nesla by som v chripkovom obdobi a v 1.trimestri.
Aktualne by som nesla kvoli situacii - kovid a pod. Predtym by som isla v zavislosti od mesiaca tehotenstva a zdravotneho stavu (skor ano do cca 6m)
Bola som tento rok v 8 mesiaci na takom mensom festivale ale len jeden deň 🙂
samozrejme.... ja som dala celú Pohodu, neskôr potápanie a ešte som na konci 8-meho mesiaca aj bola lyžovať .... pokiaľ si zdravá a citiš sa na to, rob čo ti robí radosť
Ten Rammstein nerus. Ja som bola minulý rok v Prahe v 9.mesiaci 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som bola v piatom mesiaci vo wie na koncerte Kiss. A bolo to mega 😊 ale mali sme miesta na sedenie, do davu by som nesla.