Baby som už na MD 33 týždeň ..problém je ale že neviem čo variť kazdy deň, nič ma nenapadá a takisto nevládzem a je mi zle ..tie ktoré varíte každý deň obdivujem vás
@aiana24 ako sa prinútiť k tomu vareniu ? 😟😟😟
A ešte koľko rokov varenia Ta čaká😝
Prepáč ale ako dlho že si na tej MD?.
No a ja varím na 2 dni a sem tam donáška pre nás... Rýchle jedla ako cestoviny, rizoto, vývar, mäso na stave, guľky v rajčinovej omáčke, polievky zo strúhanej zeleniny, červenej šošovice.... Alebo len syr ugrilujem na panvici... Jaternice do trúby... Pri tých 2 posledných ozaj len vytiahnes a hodís na platňu a je
Ked sa ti nechce tak nevar. Mne ked sa nechce tak jeme chlieb, zeleninu, ovocie. Alebo poviem muzovi nech navari.
Veď nevar na každý deň, vždy aspoň na dva a máš každý druhý voľný 😉 a my v pohode zjeme aj na tretí deň, takže viac dní mám voľno než varím 😄 a keď neviem čo, otvorím si ponuku dňa hocijakej reštiky a spravím zjednodušenú verziu niečoho, podľa toho, aké suroviny mám doma. A som majster rychloviek, viac než 40 minút aj s prípravou odmietam vareniu venovať.
ty nie si na MD 33.tyzdeñ, ty si tehotna 33.tyzdeñ, ze?, aby sme si na zaciatok ujasnili pojmy.
No a teda kolko dalsich deti to mas, ze musis pre ne varit kazdy deñ? Kludne navar na 2 dni, jedlo sa v chladnicke neskazi, okrem toho je leto, vobec netreba "varu", staci nakrajat zelennu, co mas po ruke, hodis do toho feta syr, bylinky, olivovy olej....k tomu bagetu-a mas navarene
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Var na co mas chut, alebo muz na co ma. Alebo nevar. Ked hladas inspiracie skus nejaku zeleninu co si davno nerobila alebo nejaky recept z inej krajiny.