Tehotenský vankúš - skúsenosti

v1viana
8. máj 2021

Zdravím ☺️ chcem si kúpiť tehotenský vankúš ale pozerám že sú rôzne veľkosti. Môžete mi povedať svoje skúsenosti? Či je lepší kratší alebo dlhší. Ďakujem 🤗

danieladugard
8. máj 2021

@v1viana dlhý do U, čo sa ovinie skoro okolo celého tela je naj 👌

v1viana
autor
8. máj 2021

@danieladugard ďakujem ☺️

petamich
8. máj 2021

ja tiez mam dlhy 🙂 aby som si ho mohla obtocit, medzi kolena dat atd. ja som napr. objednavala cez jukki, jedine na co by som si dala pozor (ale to moze byt individualne), aby vnutro neboli tie gulicky, strasne to suchoce a budilo ma to, tak toho sme sa zbavili a kupili iny

de_zi
8. máj 2021

Ja som celý čas používala dlhý ale teraz v 36tt keď sa ledva sama otočím som ho vymenila za obyč vankúšik medzi kolená. Prehadzovať toho hada z jedného boku na druhý počas noci mi dávalo zabrať. 😅 Účkový síce netreba prehadzovať ale ja osobne musím mať zas hlavu takmer na rovnom, nepodkladám si hrubším vankúšom. 🙃

mamamasama
8. máj 2021

uz mam rok po porode a spim s nim stale 😂😅😅😅 ako pisu dievcata.. ten velky do U je naj 🤩

danieladugard
8. máj 2021

@mamamasama mne ho zobrala dvojročná dcéra a dala do svojej postele 😂👌

basska_b
8. máj 2021

My máme takýto nejaky, už sa ta značka nerobí, ale nie je ani veľký, ani malý. Zazil už tisíce kojeni, stále ako nový . Najlepší kamarát náš

nikpa
8. máj 2021

@v1viana ja som mala taký dlhý a tučný a bola to pekná otrava a to som mala pre seba celú manželsku postel,
úplne by mi stačil polovičný.

zuzka102
8. máj 2021

Dlhý je lepsi.

nttnnt
8. máj 2021

ja mam taky ten plochy valec pre spanie na boku , lebo som si nevedela predstavit mat to okolo celeho tela som zvyknuta na priestor..ale aj tento mi vadi neviem si nejako zvyknut a stale si aj tak zozmolim perinu medzi nohy :D :D

evaachesa
8. máj 2021

Ja zase odporúčam takýto 🙂 mne valec nevyhovoval. Tento som si brala všade so sebou, v pohode vošiel do kufra 😃

mamusa34
10. máj 2021

Ahoj ja mám v tvare C .medzi nohy a hlavu . V pohode aj pri sedení si ho obmotam okolo chrbta

veronikaa_14
28. feb 2023

@evaachesa dobrý deň 🙂 kde ste ho kúpili?

evaachesa
28. feb 2023

@veronikaa_14 cez Aliexpres 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre