Tehotenský vankúš Emi

barborecka6938
11. nov 2017

Ahojte, má niekto skusenost s tehotenskym vankusom EMI ? Stoji okolo 70 eur, velkost140x90cm. Chcela by som si ho kupiť no neviem či sa oplati. Dakujem velmi pekne.

3009
11. nov 2017

@barborecka6938 no sú od tej značky aj za 45-55 eur, niektorá mamička to používa, ale zaobídeš sa aj bez neho. Skôr kojací vankúš a ten nie je taký drahý.

pininka
12. nov 2017

Ja mam z kauflandu za 9,90 a som rada ze som nedala viac lebo som ho pouzivala len kratko, a teraz sluzi ako oblozenie postele.

sense
12. nov 2017

Ja som nemala tehotensky ale kojaci velky a aj maly....vyuzivam oba dodnes (nie na kojenie) a to ma dcera 4.5 roka...

27ivana
12. nov 2017

Ja mam od EMI a nelutujem ani cent. Kym som ho nemala, boleli ma bedrove klby. S vankusom sa mi super spi aj v 9 mesiaci.

nesquik8
12. nov 2017

Nemam predne tento ale vyuziva ho moj manzel aj dcerka 😂😂😂😂 mna do neho nejak nechcu pustit 😉 ale je to vazne pohoda aj vyuzijes pri dietatku aspon ti nespadne z gauca ci z postele ;)

90909
12. nov 2017

@barborecka6938 Ja mam z EMI tehotensky..taku "cizmu" to nazvem..stal.okolo 35€ a za mna super...cele tehotenstvo bol spanok lahoda...neviem, ci to bolo vankusom...ale krize ma vobec neboleli..a ze ma teda zvyknu bolievat riadne....teraz ho vyuzivam ako zabranu na posteli..a stale s nim rada spavam, ked mam tu moznost..je vazne pohodlny, aj ked zabera trosku viac miesta...ja som napr. dojciaci nepouzivala vobec...dokonca mi ho laktacna v nemocnici ani neodporucala..ale neviem uz preco...a uprimne..ked sa maly akutne dozadoval..bola som rada, ze viem rychlo stiahnut podprsenku a nie to este pripinat vankus..ale to je moja skusenost..v mojom okoli boli tie dojciace vankuse popularne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre