Poraďte prosím nejaké dobré tehu vitamíny, som v 13tt doteraz som brala femibion 1 ale mam pocit ze z nich veľmi priberám. Môžem prejsť na iné?
Nemusíš brat žiadne umele vitamíny. Je to marketing, stačí kyselina listová a pestrá a vyvážená strava
Ja beriem femibion od samého začiatku a za 6mesiacov som pribrala 2kg, takže to je asi len tvoja výhovorka na femibion😅😅
Urcite nepriberas z femibionu 😁 ja som brala len ten cele tehu a este neskor na predpis zelezo, samozrejme mozes prejst na ine, ale priberanie to neovplyvni
Ja som brala cele tehu femibion 1-2 teraz beriem 3 jku a pribrala som 9kg dokopy takze asi tym to nebude .. si tehotna neries kila
Ja som brala femibion2 od 16tt sa mi zda a pred 2 týždňami som zobrala posledné kapsule . Cez 30kg+ som pribrala . S 56 kilami sme začali a pred týždňom sme mali 87kg . Som v 38+5TT
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Priberas, pretoze si tehotna a nie kvoli femibionu... ale ano, samozrejme, ze mozes prejst na ine... ja beriem femibion a mam +6 kil v 30.tt, to je tak akurat...