Ahojte. Ja iba tak čisto zo zvedavosti. Je pravidlo že napr.pri druhom tehotenstve bude bruško väčšie ako v prvom? Totiž..mám dieťa 2 roky a som opäť tehotná a pri prvom mi bruško vykuklo okolo 34-35tt ako aj skôr som akési mala ale zas nie dáko extra veľké.😃
Tak na mne bolo už v 7om týždni vidieť že som tehotná pri druhom tehotenstve 🤷 v ôsmom týždni som to už musela oficiálne oznámiť lebo sa ma na to už viacerí v práci pýtali (a to som pribrala za celé tehotenstvo len 9 kíl) zatiaľ čo prvé tehotenstvo som v pohode prvý trimester utajila a povedala až v 14tom týždni (a tam som pribrala 19 kíl)... Čiže u mňa áno v druhom tehotenstve mi bruško hneď vykuklo a bolo viditeľné narozdiel od prvého kde som bruško v prvom trimestri moc nemala
Mne vyskočilo veľmi skoro ale mala som menšie ako 1x aj babo bolo o kilo menšie
Nie, ja som mala aj v prvom, aj v druhom malé bruško 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne sa zda, ze som mala rovnake..pri prvom sa mi spravili aj strie, pri druhom uz nie...co je ale pravda, ze skor vykuklo brusko pri druhom