Ahojte, je tu niekto kto uzival Emaneru v tehotenstve? Narodilo sa zdrave babatko?
@velvera ahoj, zial aj mne povedala doktorka ze nemozno uzivat Emaneru pocas tehotenstva. Poradila mi, ze ak planujeme dieta dobra alternativa je Esoxx one.
@velvera ahoj, doktorka mi tiez povedala ze nemozem uzivat Emaneru pocas tehotenstva. Ak planujeme dieta, dobra alternativa je Esoxx one.
@juditcsemi ahoj..dakujem. a tie su bezpečné pre dieta? Bo prve tehotenstvo som cele pregrcala a schudla 9kg 😒
@juditcsemi teraz som citala ze sa neodporuca v tehotenstve a prvých troch mes. Kojenia 😳
@juditcsemi .ahoj,viem že si dávnejšie písala príspevok no ja beriem tabletky Emanera.. konečne sa nám po dlhých rokoch s manželom podarilo babetko a tiež teraz neviem čo robiť..mne lekár na gastre povedal že ich mám brať,no bojím sa, keďže je toto vymodlene tehotenstvo....a ty si ako dopadla?brala si ich??
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@juditcsemi tiez by som to rada vedela..nezistili ste niekde inde? Tiez dlhodobejsie uzivam emaneru a itoprid a vcera som zistila ze som tehotna a pravdepodobne v 10tt...lieky som samozrejme vysadila, no problemy zaludocne sa ihned bez lieku vratili 😔 moj gastroenterológ mi dnes povedal, ze urcite neužívat...