Svrbenie a žltý výtok v 25tt.

drozdajkahra
25. mar 2020

Dobrý deň, mám taký problém... Som tehotná v 25tt a začala som mať výtok taký do žlta, hneď nato mi začalo aj svrbenie vonkajších rodidiel, miestami to až páli... Samozrejme snažila som sa kontaktovať lekárku, ale ta mi pred týždňom zrušila poradňu, pre vírus a telefón mi teraz nikto nedvíha, tak sa nemám s kým poradiť, tak vás prosím o radu, čo je dobré voľnopredajné na môj problém? Samozrejme vhodné pre tehotné... Ďakujem za každú radu

brita7777
25. mar 2020

Canesten krem

drozdajkahra
autor
25. mar 2020

@brita7777 ďakujem

lucijalucy
25. mar 2020

A spýtajte sa v lekárni, či nemajú aj nejaké vaginálne čípky pre tehotné, voľno predajné proti mykóze. Treba to preliečiť :(

drozdajkahra
autor
25. mar 2020

@lucijalucy ďakujem určite to budem riešiť, nie je to príjemné :( keďže som sama doma s dieťaťom a lekáreň mám najbližšie 15km, tak nemám veľmi možnosť, ale už mám kúpený spomínaný canesten, tak dúfam že sa to zmierni.. Najbližšie až 30.03. čo som zistila, bude vôbec lekárka k dispozícii tak dovtedy asi len vydržať

kiki68
25. mar 2020

Cipky canesten na 6 dni su myslim . Mne ich dal v tehu tiez na zacinajuci infekt. Preslo to a odvtedy fajn

drozdajkahra
autor
25. mar 2020

@kiki68 ďakujem krásne
Aj všetkým za odpoveď.. Neviem z čoho to je, keďže hygienu dodržiavam, stravujem sa normálne, prádlo len bavlnené :( normálne som z toho taka nesvoja, za posledných 8 rokov som nemala ani nádchu a teraz toto

brita7777
25. mar 2020

@drozdajkahra svrbenie je inak v tehotenstve uolne ze normalne bohuzial 🙂 moc sa o tom nepise, ale tiez som si uzila svoje tak som bola rada ked uz bolo po aj po svrbeni 🙂

kiki68
25. mar 2020

@drozdajkahra ani ja nemavam ziadne infekty a vytoky. Ja som mala minimalne svrbenie a vsimol si ten zapal gyndos na poradni. Takze tiez to nema pricinu, ale v tehu je to vraj bezne taketo drobne zapaly.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre