Môže bábätku v brušku tehotnej v 12 týždni nejako uškodiť hluk z hudby a disco svetlá? Dávnejšie som čítala, že takéto svetielka môžu mať neskôr zlý vplyv a dieťa môže mať napr epilepsiu
To sa vazne pyta dospela zena, ktora bude onedlho matkou?
Akože zvuk, ešte dobre... Ale svetlá?? 😲
Mňa by len zaujímalo ako to dieťa v bruchu uvidí tie svetlá 🤔
To sa pytas so vsetkou vaznostou?
Tak ja som sa vydavala v 7 mesiaci a celu noc som pretancovala a preskakala. Mala rada skace, tancuje a pocuva hudbu, zeby to bol nasledok 🤔?
Dieta v takom tyzdni nevnima svetlo ani zvuk. To az neskor. Cize dieta si toho ani nevsimne.
Ach bože 😂 syn sa počas mojej svadby možno akurát uhniezdoval, to vysvetľuje prečo toľko kričí. Asi z tej hudby 😀
Keby si bola pred porodom..mozno...takto nie.
Nie,nemyslím si. Držím palce!
Plod začína vraj počuť až od 14tt a vníma rozdiel medzi tmou a svetlom až od 25tt, čiže kľudne sa vydaj aaj s hudbou a svetlom😄😄
Hmm vo 8 mesiaci som bola na koncerte Apokalyptica plus 2 tyzdne pred porodom na kamoskynej svadbe, kde som tancovala v rámci možností az do nejakej 3 rana a maly je tu živý a zdravý bez nejakých účinkov hlasnej hudby a svetla 😅😊
👍👍👍😄🙄🙃🙃 dobreeeeee....fakt ma pobavilo
😂😂😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?