Mamičky aký máte názor na Sunar Gravimilk? Pili ste ho počas tehotenstva? Dakujem za váš názor
Mne ho odpirucila doktorka pocas kojenia. Pila som ho 2x a je to hnusne. Vyhodene peniaze.
ja som si kupila od nutrilonu pre dojciace zeny....boze hnus katastrofa hned do vylevky a cele dokosa...by som chcela vidiet ako to vypiju ty co to vyrabaju :D
Ja som ho ochutnala len raz, ale vobec mi nechutil... ja radšej užívam Femibion...
tehotenske vitaminy napoje atd.je blud všetko je chemia a reklamne tahy a femibion som od gynekologa odmietla len sa poriadne zamyslite co beriete chemiu nic viac
@lavender21 je mozne ze potom budete mat aj 5 kg dieta v case porodu...vraj pri vyzivovych doplnkach sa rodia velke deticky ja som tiez brala nejake vitaminy koli anemii a mala mala vyse 4 kila
@sykorkauhliarka @saro všetko som si zvážila... Nemám pestrú stravu, neviem sa donútiť jesť zeleninu, tak som si dala femibion. Prvý trimester je najdôležitejší, preto ho teraz užívam a neskôr budem len obden...
Trošku sa treba zamyslieť, ako je možné, že ženy v Afrike rodia aj bez femibionov a podobných vecí. Tieto produkty sú primárne určené podvýživeným matkám, alebo v prípade keď je žena chorá a má oslabený organizmus. Predpokladám však, keď nejaká žena sedí za PC a píše na koňa asi nebude mať problém s podvýživou. Nuž ale ak niekto chce mať lepší pocit, že robí niečo pre seba, a je mu ľahšie zhltnúť tabletku, ako si ošúpať a nakrájať na večeru hrušku, jablko, banán, alebo k raňajkám dať papriku, uhorku, rajčinu, alebo v akomkoľvek poradí...
Už som to počula od nejedného dr že skutočne sa po vitamínových doplnkoch môžu rodiť väčšie deti. Môj prvý syn mal 4,5kg a tiež som podstivo hltala každý deň jeden výživový doplnok. Teraz si dám len, keď na mňa niečo lezie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@2231987 Podľa mna je to blbosť, skúšala som to, lebo som mala doma vzorku a chutí to hnusne. Kedysi nič také nebolo a nikomu to nechýbalo. Teraz len vymýšľajú. Ak sa budeš stravovať zdravo, ovocie, zelenina, atd. tak to nepotrebuješ, moj názor.