Baby, je to dost draha hracka, ked to ma byt blbost. Mate tu niekto my hummy napriklad a pomaha to babatku zaspat?
(Nie ziadnu aplikaciu n mobile nechcem ako lacnejsii verziu).
Ja len ci to ma zmysel kupovat alebo zbytocnost draha.
Dakujem
My sme mali sovičku Ollie. Vôbec neľutujem kúpu, práveže škoda, že sme ju nekúpili skôr. Používali sme ju do piateho mesiaca, ale nie na zaspávanie, skôr na také ukľudnenie, keď plakal. A úplne najviac som ju využila pri kočíkovaní, keďže malý zo začiatku kočík neznášal, každý zvuk zvonku ho zobudil a plakal… Keď som zapla sovičku, tak sa ukľudnil a mohli sme pokračovať v ceste ďalej. Trochu to odizolovalo tie zvuky z ulice a bol pokojný, znovu zaspinkal.
@krepes prosim posles mi link na sovicu? To som este nevidela. Dakujem krasne
Ak by si mala záujem, ozvi sa mi do správy a predám ti ju aj s dokladom o kúpe a návodom na použitie za 30 €. My sme ju kúpili za 40 €, od 27.10.2017 sme ju používali 3 mesiace. Je plne funkčná, ako nová 🙂
@amalka1991 my mame od narodenia maca od fishera za 20€ https://www.dracik.sk/fisher-price-medvedik-but... ma tusim 7 zvukov a dcera mala uz rok a pouzivame ho stale. Da sa prat, vypne sa stlacenim. Mam kamosku co ho nepouzivaju tak casto, ale ja nedam na fishera dopustit a urcite odporucam.
otazka: preco sa to nema pustat z mobilu alebo laptopu?
@gita17 ja nechcem aby mi dieta zaspavalo pri mobile s aplikaciou to je cele🙂 tak to vnimam len moj nazor🙂
Dakujem dievcafa
u nas stacil obycajny mp3 prehravac a male repraky nad postielkou. malemu vyhovovalo postupne viac zvukov - chvilu biely sum, potom veleryby, isty cas zas koshi zonkohra s dazdom ...
@amalka1991 Ja mám od Zazu oslíka Don-a a sme spokojní. Je s tlkotom srca, má melódiu uspávanky, vodopádu a prírodu,.... . Syn pri ňom zaspáva, keďže už nie je novorodenec, máme ju aj na autosedačke, proste je s ním všade.
Od kedy (od akeho veku dietatka) ste pouzivali tieto "zlepsovaky"na zaspinkanie?
@ellieellie chcem sa spýtať sovicku ešte máte? Ďakujem
@dijany áno, máme ju, ale nebudem ju predávať. Práve po tom, ako som tu prispela do diskusie, som ju malému znovu vytiahla a zaľúbil si ju, vždy sa na ňu usmieva, už si vie aj prepnúť melódie a zapnúť svetielko 🙂 Stala sa súčasťou nášho večerného rituálu, počúvame tú uspávanku 🙂 odporúčam 😉
@ellieellie 🙂 🙂 ďakujem za odpoveď 🙂 idem ju veru kuk do obchodu. Koľko má malý teraz? Ja ju chcem pre 2rocneho ale mam aj 4mesacneho..
Myslite ze ma vyznam davat to 6 mesacnej?
@dijany Môj má 7 mesiacov 🙂 Je super, že tam sú na výber 4 melódie, nielen biely šum, ale aj pekná melodická uspávanka. Ale malému sa aj tak najviac páči to svetielko 🙂 Je to fajn aj ako taká hračka.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@amalka1991 za nás malo to zmysel kupit 🙂 mali sme myhummy sumiacu hlavu 7 mesiacov, uz do porodnice som ho brala a podla revu z inych izieb som usudila ze asi to nejaky ucinok na maleho malo 🙂 otom ale po tych 7 mesiacoch som vymenila za sovičku Ollie pretoze ma dost vytáčalo ako hlasno kliká to zapínanie na myhummy. Sovicka aj svieti, hrá šum,tlkot srdca a taku prijemnu uspavanku a ma senzor plaču.cize ked zaplace samo sa zapne.Zapinanie je tiché len hrala prilis nahlas, vyrusovalo nas to.velmi jednoduche sme to vyriesili a sme spokojny. Tot nasa skusenost 🙂