Suchý kašeľ v I. trimestri

marienka24
19. jan 2018

Este pred Vianocami som bola prechladnuta a mala som aj kasel. Vsetko nastastie preslo no suchy obcasny kasel mi stale pretrvava. Myslim, ze uz mal davno zmiznut. Stale toriz citim, ze to nie je pravdepodobne este uplne preliecene nakolko obcas to stale citim na plucach, prieduskach. Nakolko som este len v I.trimestri, neviem co by mi pomohlo. Viete prosim poradit? Uz som skusala aj cibulovy domaci sirup, aj som sa natierala bravcovou mastou..Vdaka za rady

beky1813
19. jan 2018

doktor? výter?

elje
19. jan 2018

Mne pomohol homeopaticky sirup Stodal. Môžu ho aj tehotné a fakt zaberá. Ja som sa trápila vyše 3 týždne. Dr mi odporučila skorocelovy sirup dr. Theissa, ale ten na mňa neucinkoval. Dala som si pár dní pauzu, kašeľ má dusil hlavne v noci.. Potom som skúsila Stodal a zabral super. Za mňa odporúčam 🙂

marienka24
autor
19. jan 2018

Lekarom som sa doteraz snazila vyhnut aby clovek zase nieco nechytil v cakarni a pod. Vyskusala som aj Stodal aj Stopkasel sirup pre deti. Neviem ci mam pokracovat dalej alebo si kupit nieco ine, alebo predsa len navstivit lekara.

elje
19. jan 2018

@marienka24 Ja mám dcéru skolkarku, takže u lekára som prakticky stále. tomu sa človek nevyhne. Aj keď som rovnako ako ty v 1.trimestri, bábätko by ohrozené byť nemalo pokiaľ nehoručkujem alebo nemám nejaký silný zápal. Ja som sa od vianoc trápila so zápalom spojiviek, kašľom, nádchou a bolesťou v krku (zo steru zistili laryngitidu), a podľa sona je našťastie zatiaľ všetko OK 😉

marienka24
autor
19. jan 2018

@elje cp Vam zabralo na ten kasel? Aj sa nejako liecite ked Vam zistili laryngitidu?

katharines
19. jan 2018

Skus tymianovu mast natriet na hrud, chrbat i hrdlo.

elje
20. jan 2018

@marienka24 na kašeľ zabral Stodal. A laryngitidu liečia len homeopaticky zatiaľ, plus repikovy čaj. Už je mi lepšie, ale v tehotenstve tie choroby trvajú extrémne dlho keďže skoro žiadne lieky sa nemôžu užívať..

justice2008
20. jan 2018

tymianova mast + tannen sirup, ten je top na kasel a prirodny! Vydrzi otvoreny 18 mesiacov v chladnicke, takze ak ti (pravdepodobne) ostane, budes mat do zalohy pre babatko.

zuzkamargit
20. jan 2018

laryngitidu liec homeopaticky prirodnymi vecami, ale hlavne liec, lebo prejde to stavu kedy uz treba antibiotika. Tak ako pise justice, tymian, tannen a pridala by som k tomu eukasol sprej

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre