Ahojte, sú tu také mamičky, ktorým dlho nevedeli povedať pohlavie bábátka? Keď sa dieťatko nechcelo ukázať,resp.placenta bola vpredu a pod.
Ja som si dala robit testy, stalo to 120€ 😊
Dcera sa do 24tt nechcela ukazat bola dama 😃
Do 28tt sme nevedeli 🙂
Mne sa mala nechcela ukazat do cca 7 mesiaca
Ja som sa dozvedela mesiac pred porodom na 100%, co cakame a kamoska pri 2 z 3 deti sa to dozvedela az pri porode. Obe deti tak, ze tieto moderne stroje neboli schopne ukazat pohlavie. Aspon mali prekvapko.
Kamoške veľmi skoro povedali, že vyzerá to na chlapčeka. Možno v 12tt, čiže výpovedná hodnota 0. Odvtedy sa nechcelo ukázať, vôbec. Oni veľmi chceli chlapčeka, tak nejak sa nafixovali na chlapca, mali všetko modré, k bruchu sa prihovárali chlapčenským menom. Pre dievča nemali ani meno, až na pôrodnej sále vyhodnotili, že asi by bolo dobré mať aj dievčenské meno. Tak na pôrodnej sále vyberali 🙂 A teda narodilo sa dievča. Ja som bola v tom čase tehotná a dala som si spraviť testy z krvi, toto by som ja nedala 😀
Ja som nevedela do 31tt
Kamarátka mala cele tehotenstvo dievčatko a pri pôrode vyšiel chlapček. Doma všetko ružové... takže tak....
Mne nevedeli povedať až do pôrodu. Nakúpene som mala len neutralne veci, ale meno som mala len pre dievča (doma som už mala dvoch chlapcov), tak som sa smiala ze keď bude chlapec tak dám meno po doktorovi 😀 Dobre že vyšlo dievča, lebo odrodila ma žena a doteraz netuším aké meno by som dala 😁
U mna zas naopak.Povedala mi to dr uz v 13.tt a to mam placentu v predu,ze bude dievcatko,lenze kazdy mi pisal aj hovoril,ze sa to zmeni,ze znama znamej znamej cakala babu a mala chalana a bla bla bla.Nevedela som sa ani tesit,tak som si dala vziat krv (120eur) za den mi pipli vysledky a je to naozaj dievca,cize dr bola proficka.Moj gyn mi len nedavno povedal,ze baba (19.tt) ale tak my to vieme uz od 13.tt
Pri prvom tehotenstve som netušila do 30. TT, môj vtedajší gynekológ, teraz už na dôchodku, zo zásady nepovedal pohlavie skôr. Pri terajšom tehotenstve som pohlavie vedela od 12. TT skrz Nifty Pro testy. MUDr. Grochal potvrdil v 20. TT, nepýtala som sa, ale povedal sám od seba. A inak pri prvom tehotenstve som tipovala syna, je dcéra, pri druhom dcéru, bude syn. Vôbec som to neodhadla 😅
Ja som vedela až na konci 7 mesiaca mladý pán mal stále prekrížené nôžky 🤣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Taj urcite je takých viac.. ak to veľmi chceš vedieť,daj si zobrať krv, s toho to máš 100 percentne