ahojte zmenili sa vam strie na zaciatku druheho tehotenstva?Ja som mala po prvom tehotenstve take ruzovofialkove a teraz mi uplne vybledli a este nemam potrvdene od lekara ze ide o tehotenstvo
@simonka2318 ja som mala pri prvom strie a dost,, samozrejme mi vybledli ale v druhom tehu sa mi uz nove nespravili ani som sa nenatierala a teraz ich mam este bledsie ako som ich mala. v prvom tehu som sa kremovala denne a nepomohlo
ja zase opacne - v prvom tehotenstve - ked som mala dost casu na seba som sa poctivo natierala rano aj vecer a ziadna stria, ale uz pocas druheho, ked uz som mala kopu starosti s prvym dietatkom, som nie vzdy mala cas a ked tak som si len narychlo natrela brusko a urobili sa mi drobne strie na zadku :( preto radim, treba fakt poctivo denne a vsetky take partie - stehna, zadok, prsia, nielen brucho...
pe ja som sa pri prvom natierala s kremom co mi odporucil lekar neviem uz ako sa volal bol olivovi a stal 15eur a teraz ak mi potvrdia tehotenstvo tak by som chcela tiez ten bepanthen
bepanthen proti striam je fajn. aj ja ho pouzivam. mne sa na brusku strie neurobili, ale na stehnach ano. vdaka bepanthenu ich tolko nevidiet. a ten krem je velmi prijemny na pokozku. uvidite 😉
@simonka2318 tak ako, ak sa mozem opytat? potvrdene? S Bepanthenom proti striam budes spokojna, ako pise aj modrofuzik, je velmi prijemny, mne musi kremik aj "sadnut" ako sa povie a s Bepanthenom som sa ani nemusela nutit do natierania, tesila som sa na to 🙂
pe tak som dopadla tak ze mam 5cm cystu na pravom vajecniku zatial tehotenstvo nebolo potrvdene doktor mi bral krv na hormonalny profil a aj na betahcg vysledky budu dnes ale az po dvanastej .To mozem mat naliate a bolestive prsia s modrymi zilami na nich z cysty? este stale ich mam.citala som na nete ze pri cyste mozu byt falosne priznaky tehotenstva ale nikde som sa nedocitala ake falosne priznaky myslia 😢
@simonka2318 mne sa nechce verit, ze z cysty by bol taky jasny priznak tehotenstva ako su tie prsniky, akoze nevedela som o tom, ze to moze vyvolat falosne priznaky, ale toto mi pripada na skutocny priznak...
pe to to aj mne tak pripada zeby to bol skutocny teda jasny priznak tehotenstva ale este neviem vysledky som sa nedovolala som myslela ze ma vcera porazi snad dnes sa dovolam ked nie tak pojdem osobne tam a uvidim
@simonka2318 ahoj ja som mala aj pri prvom a vybledli a teraz som sa aj natierala a napriek tomu sa mi urobili ale nie na bokoch ale vpredu
Ahojte, chcem sa spytat, dostala som od kolegynky Bepanthen proti striam. Má s ním niekto skusenosti? Aj ked strie mam po dvoch tehotenstvach, len dalsie uz nechcem 🙂
@zuzka103 to si dostala perfektný krémik - podľa mňa je Bepanthen proti striám ten najlepší 🙂, uvidíš, budeš spokojná a ak sa ním budeš natierať každý deň ráno aj večer, zoslabnú ti aj tie staré strie a nové by sa ti nemali vôbec vytvoriť, budeš mať krásnu, pružnú, hebkú pokožku, ale radím - natieraj si nielen bruško, ale aj zadok a stehná a prípadne aj iné partie, ak budeš cítiť, že "rastú", držím palce 🙂
Bepanthen proti striam je super aj ja som ho pouzivala, najlepsie je 2x denne, pomaha aj na uz vzniknute.Pouzivala som ho aj na prsia.
ahojte, ja používam bepanthen - krém na strie. Som s ním spokojná..super krémik 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@simonka2318 ak ti mozem poradit, skus sa natierat cim skor - ak ti teda lekar potvrdi tehotenstvo - nejakym kvalitnym kremom, aby si predisla striam - mne sa velmi paci Bepanthen proti striám, treba sa aj 2 x za den natierat, hlavne tie kriticke partie, aby bola pokozka pripravena, Bepanthen nie je mastny, ma super zlozenie a je velmi prijemny