Dobry den, vzhladom na to, ze som to nikde nenasla, chcem sa spytat - je tu niekto, kto aj pocas tehotenstva strielaval?
Konkretne...V pripade, ze sme 2ludia na strelnici a nestrielame naraz... (21tyzden tehotenstva)
Dakujem za odpoved.
@aadriannaa urcite to nie je vhodne. ale vzduchovku mozes
Můj manžel je závodní střelec,a já osobně jsem se střelnicim z daleka počas těhotenství vyhýbala-i když jsem i já před tím sama občas střílela
Dakujem za nazory!
Adriana
my máme v práci streľby povinné. Ale keď je niektorá tehotná, tak hneď to hlási a má zákaz vstupu na strelnicu. 😉 , nikto neriskuje zranenie teba, šok pre bábätko, alebo sa niekedy človek aj sám zľakne, hoci je na zbrane zvyknutý. Takže radšej nie. Dobehneš to na strelnici potom neskôr. 😎
pocas tehotenstva by som to na tvojom mieste neriskovala, nevies co to s babom urobi 🙂
@aadriannaa ja som prestala chodit strielat, ked som otehotnela. Pre istotu...
Určite žiadna strelnica, tiež som si to zistovala keď som bola tehu..
@aadriannaa Mamka bola pocas tehotenstva na svadbe, kde sa pustal ohnostroj. Vravela, ze ked sa spustil, babo v brusku sa strasne zlaklo, musela ist dnu. Takze by som sa asi vyhla aj strelnici
Na margo tejto diskusie, ktoru som zalozila par mesiacov dozadu - v pripade, ze by niekto hladal odpoved.
Moja skusenost - nakoniec som strielala aj v 7.mesiaci - kratka malorazka a puska malorazka do dialky, v 8.mesiaci - klasicka devina. Nic sa nestalo. Samozrejme, malorazka nedava supy, takze to bolo len take pukanie. Chcem vsak podotknut, ze v oboch pripadoch som strielala jedina. A taktiez som sa na strelnici nezdrziavala, ked tam strielali viaceri (v nasom pripade 2). Je to samozrejme na kazdeho osobnom zvazeni, ja som vsak podmienky na to vytvorene mala a mentalne som na to bola pripravena tiez, maly bol v pohode, aj vecer bol kludny.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@aadriannaa tebe daju na strelnici sluchadla. Babatku sluchadla neda nikto...a ano, voda nieco tlmi, ale aj tak. Urcite by som tak babo nestresovala...
Teda, ratam, ze nehovoris o vzduchovke...