Strava v tehotenstve podľa Mačingovej

margaretka1990
1. jan 2021

Ahojte, zaujímalo by ma ci mate skusenost alebo aky mate nazor ma stravovanie sa podla Macingovej v tehotenstve. Skúsenosti s jej stravou mam a vzdy som bola spokojna, ale bohuzial, priberam, som v 25 tt a rozmyslam ze by som zacala. Tento vianocny medovníčkovy cas mi neprospel 😂 Myslim si ze bezpecne by to malo byt, pretože dostanem viac vitaminov a prospesnych surovin do seba aj pre babo 🍎🍌🍅🥕🥦🧄🧅🧀.
Dakujem za vase príspevky a prajem šťastný Nový rok! 😍

hailey1
1. jan 2021

@margaretka1990 nepotrebujes ziadne speci jedalnicky. Riad sa zdravym rozumom - vsetkeho vela skodi. Jedz vyvazenu stravu, pi vela vody a mas vyhrane 🍀.

margaretka1990
autor
1. jan 2021

@hailey1 tak jasne, lenze ked nemam ten program, ja sa inak nedonutim nejest kadečo, pomaha mi to v discipline 😆 aj ked samozrejme ma napadlo ze nemusim to striktne dodrzovat, jednoducho zapojím tie recepty do jedalnicka, a teda ako hovoríš vsetko s mierou...

elizabet173
1. jan 2021

@margaretka1990 v tehotenstve by som to neskusala. Vitaminov tam je sice vela, ale vela zeleniny v zime zo supermarketov nie je zrovna to naj. Okrem toho mam pocit, ze je tam malo bielkovin a sacharidov. Medovnickovy cas skoncil, jedz beznu zmiesanu stravu - celozrnne pecivo, zemiaky, ryby, syry, jogurty, kvalitne maso, strukoviny, zeleninu, ovocie...Takouto stravou dostane tvoje dieta vsetko, co potrebuje a ty by si naberat nemala vela. Stiahni si aplikaciu kaloricke tabulky a tam zistis, ci ako tehotna dostanes vsetko, co tvoje telo potrebuje zo stravy, ktoru konzumujes. Vela zdravia a stastia v roku 2021 aj tebe!!!

laura_222
1. jan 2021

@margaretka1990 ja som tiez tehotna a obcas si dam ranajky alebo obed od nej ked sa den predtym prejem alebo chcem len nieco lahke ale cely jedalnicek by som nedrzala v tehotenstve. Pokial viem aj sa detoxikujes a to sa neodpruca ked si tehotna.

hipuska
1. jan 2021

Neskúšala by som. Ja ju tiež používam a musím povedať, že pri jej držaní bývam dosť slabá. Často sa mi točí aj hlava

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre