Stalo sa vám to že na ultrazvuku sme videli penis a bola to dievča? 😁 Lebo ako mame potvrdené od doktora, že to je chlapček. Ale podľa brucha (že ho mám nižšie) je jedna nemenovaná pani presvedčená že to bude dievcatko. 😅🙈 ako úplne ma to nasralo ešte s takým presvedčením to hovorí. Ani neni doktorka.
Žiadne hejty prosím veď viete že tehulky majú hormóny 😊😆😆😆🤣 už mi začína sibkat a všetko si beriem k srdcu.
@vevebono hej no. 😁 Ako je to jedno, hlavne nech je zdravučke. A dopredu aj tak nič nekupujem.. tak ma to zaujímalo. Tiež si myslím, že sú to len také báchorky ..
Ja som mala vzdy rovnake brucho a mam 3 synov a 2 dcery, najdi v tej teorii chybu 🤐 Lekari sa dnes uz malokedy mylia (ked vidia!), skor je to o pripadoch, kde je dietatko tak trochu "intersex" - vacsi klitoris a spuchnuty alebo mini penis... tak sa priklonia k pohlaviu na nespravnu stranu... ale to brucho, ako pises, to su bachorky...
v porodnici bola so mnou baba ktorej hovorili že bude chlapec - mali všetko chlapčenské nachystané, aj meno mali chlapčenské vybraté - a narodila sa tánička ☺️ narýchlo meno vymýšľali… takže aspoň meno maj pre dievča pripravené, keď už nič iné ☺️
Ked ma tvoje dieta penis, bude to chlapec. Ibazeby sa v buducnosti rozhodol inak.
Ja kebyze mam pozerat podla tvaru a polohy brucha, podla pleti, a ostatnych povedaciek tak je to chlapec a pritom budeme mat dievca-potvrdene geneticky z krvi.
Ja som cele tehotenstvo pocuvala, ze to bude chalan 😅 nebol. Je to moje vysnivane dievcatko 🥰
ja som mala cele tehu brucho hore a mam dceru. nezmysel.
moja sestra, anineviem, bud mala brucho ako ja,a lebo dokonca nizsie a ma chlapca.
kupovala som az na par kuskou neutralne veci, tie zakladne, lebo chodit s amlym babom nakupovat nie je idelane, este aj znicena po porode a pociatocnych prebdenych nociach. a teda vybavicku si chcem vyberat sama. zaklad bodynka, overaly, bavlnene gatuse a pod. hrubsioveral. vsetko v bielej, kremovje, zltej a pod. odtiene. jedine 2 satockam som neodolala a aj to z bazaru. v zime narodenu dceru som az tak neobliekala do divcenskych veci. nejake sme aj dostali, ked sa narodila. vycancala som ju hlavne k dr a na to netreba vela takeho oblecenia.
inak som mala aj podedene veci po chlpcoch a nosili sme doma. dcera dost grckala. cize sme mali velku spotrebu oblecka.
Mne kazdy vravel, ze mam brucho "na chlapca" a mam dievcatko. Cize... vynimka potvrdzuje pravidlo?
Na toto si pamätám aj ja. Muzova teta nás silou mocou presviedčala,že to bude dievča,aj keď dvaja lekári potvrdili chlapca. No máme dievča s pipikom 😁
Ak si u vi vyššom štádiu tehu s bola si na trocha lepšom ultrazvuku by som ústi verila lekárovi a tešila sa na syna 😁….cakam tretie chlapca - podľa brucha,nevoľnosti a pleti ma už 3x všetci presviedčajú na dievča ale isto je to akosi tretice chlapec 😁
mám 2 baby , pri každej dcére iné brucho, iné tehotenské maniére 😀 , pri druhej ma tiež všetky "vyštudované" 60+ tetušky presviedčali , že to bude chlapec . No nie , nebol, v dnešnej dobe už keď lekár povie chlapec, tak na 99% to bude chlapec
To akože vážne veríš nejakej trúbe viac, než doktorovi, ktorý to VIDEL na ultrazvuku???
Jasne ja som bola pri prvom taka “skareda” ze to malo byt dievca. Bol chalan. Pri dalsom zas brucho ze to bude chalan. Je to dievca 🙈🙈🙈
Tieto vymyslacky su fakt doveryhodne.
Tak napr. mne (ked citam teraz diskusie, vtedy som na net nechodila po forach, tak viem) velmi skoro urcil dr, ze to bude chlaaaapeec... myslim okolo 14tt ked sa robilo sono... potom okolo 24-25tt nebolo vidno, lebo neukazala sa, ale teda lekar povedal (iny), ze podla neho baba na 80%, ze keby chalan, tak aj pri takejto otocenej polohe, by nieco mohol vidiet... a nakoniec to bola baba :D CIze na sone, skorom by sa teoreticky mohli pomylit, ale potom na tom velkom pochybujem. A jasne, vyzas, brucho = blbost.. ja som bola krasna, schudla som, perfis vlasy, plet... a baba :DD
@h2 nie neverím, len ukazujem, aká je tupá 🤣🤣🤣🤣
Ja mám dvoch chlapov a oba tehotenstvá mi všetci vraveli že to budu baby, lebo som tak vyzerala.
Pri prvom som vedela že chlapec až v 7 mesiaci dovtedy sa skrýval....
To s tym bruchom je najvacsia blbost, podobne ako nevolnosti. Jedine na sono vidis nieco a potom Nipt Test a tam to uz zistia z genetiky priamo
Ako stat sa môže, ale nie po nejakom 24tt. Tam už je to jasne. Naš už v 16tt nohy roztiahol q ukázal ze je chlapec. Sesternici vraveli v 19tt ze chalan a potom sa otočilo inak bábo v 24tt a baba. Ale mala tak pupoxnu šnúru ze vyzerala ako chalan. Sesternica na nervy ze ona dúfala v druhu babu. Ale málokedy sa stane ze nevidia. Naozaj musí byť otočené ale ja som napríklad hneď vedela ze bude chalan, pri sestre ze bude baba.
Kamoske sa to stalo,nikto nechapal.Cele tehu si mysleli,ze bude chalan a pri porode prekvapenie,dievca.Akoze boli aj radi,maju prveho chalana,len ten sok,ked diktovali meno po porode chlapcenske a sestra,ale to je dievca.
@lulu0123 oni už diktovali meno, a nevedela ze porodila dievča? To je čudné. Ved to hovoria hneď keď porodíš.
Ano, znamy cakal chlapca a vyslo von dievca
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie, málo to byt dievča a pri pôrode sa ukázal chlapec. Mam dvoch chlapcov a dievca. Pri oboch chalanoch som mala iné brucha, inú pleť. To sú len také bachorky. Dnes je sono na inej úrovni, ako bolo pred 15timi rokmi.