Stagnácia hmotnosti v tehotenstve

lucuska04
22. okt 2014

Ahojte, chcem poprosit o radu, ci riesenie podobnej situacie. Pocas mojho tehu som zatial pribrala pekne postupne 12kg, ale teraz som v 31.tt a uz 3tyzdne mam stale rovnaku vahu. Je to v poriadku? Pohyby citim, do poradne idem buduci tyzden.dakujem.

angelinja
22. okt 2014

@lucuska04 ano je to v poriadku, ty nemusis stale priberat..hlavne ze babo pribera..dokonca neiktore schudnu pocas tehu

3kolka
22. okt 2014

@lucuska04 je to v poho.... ja som prvé tehu priberala do výšin....druhé som od začiatku tehu chudla.....v každej poradni som mala mínus 🙂

lucuska04
autor
22. okt 2014

Dakujem vam obom 🙂

tamarka9
22. okt 2014

@lucuska04 jasne ze je to v poho, ja som 26tt a pribrala som 1,5 kg a nikto z toho nerobi paniku, hlavne ze babo sa ma dobre...to priberanie je take zahadne, niekomu aj kazdy hlt vody ulozi, niekomu spaluje ako dive...dolezite je aby si ty normalne papala a babtko malo dobru vahu 😉

bonaqa2013
22. okt 2014

ja som pri druhom tehu pribrala 13 kg a potom pred porodom som ešte aj chudla. skončila som na 10 kg. A bolo všetko OK. Žiadne strachy, týždeň vydržíš a lekár sa k tomu vyjadrí.
pri prvom som za 6 mesiacom pribrala 1 kg, a potom každý mesiac 3 kg. A tiež bolo všetko OK.

jajurka
22. okt 2014

@lucuska04 ja som priberala celkom rychlo, ale v istom obdobi sa to tiez (nastastie 😉 ) asi na 3 tyzdne zastavilo, a potom sa to znova rozbehlo. ziadny strach, pokial lekar vidi, ze babatko rastie, tak bud len rada 😉

danieli
22. okt 2014

nuz kocky, ja by som rada pribrala, pokojne aj nejakych zdravych 12 kil, v prvom tehu som pribrala 5,5 kg a domov som sla chudsia ako pred tehu, co nebolo dobre, lebo som bola slaba a vycerpana, teraz tiez nemozem nalepit ani gram, som v 18 tt a pribrala som sotva kilo, myslim, ze pribrat do 31 tt 12 kg je pekne a teraz bude priberat drobcek viac a ty menej 🙂

milagrosss20
22. okt 2014

Fuuuu ja som 23 tt a uz mam 8 kg plus a zsa sa mi to vela ☹

jajurka
22. okt 2014

@milagrosss20 vahu moc neries.. teda, snaz sa zdravo stravovat, ale nerob si z toho prilis hlavu.. ja som v tehotenstve dost rychlo priberala od 2. trimestra, tak som mala strach, aka budem po porode.. celkovo som pribrala nejakych 16 kg, ale tyzden po porode som mala uz len 2 navyse, a tie sa postupne stratili kojenim..

bonaqa2013
22. okt 2014

Priberanie je veľmi individuálne. Moja švagriná každý mesiac kilo. Ja mám 4 deti a pri každom som priberala inak. Lekárka mi povedala, že ja pri mojej postave v pohode aj 15. tak to sa mi nepodarilo, ale niektoré maminky priberú aj nad 20.

milagrosss20
22. okt 2014

@jajurka nooo tak ja som schudla 16 kg a otehu som...cize 8 kg zasa mam na sebe...viem ze som tehu len ma to stve ze to ide tak rychlo 😀 a najhorsie je ze mi chutia hranolky 😀 no teda to v nemocnici si tak schudla?

aneta_knezovicova
22. okt 2014

ja som 33tt a mam +4kg....
vobec sa netrap, pokial je babo v poriadku

jajurka
22. okt 2014

@milagrosss20 aj pri porode, aj kojenim, aj som mala vela plodovej vody

milagrosss20
23. okt 2014

@jajurka dufm ze to bude aj moj pripad 😀 chiii

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre