Správny čas na tehotenský test

xtremme
26. okt 2017

Zdravím všetky kočky. Prosím o radu skúsenejšie :D, pohl. styk s priateľom sme mali 20.,21., 22., 10. /PM bola 6.10./, myslíte že by mi už test niečo ukázal, ak by sa zadarilo, alebo je ešte priskoro?

karmela
26. okt 2017

No je ešte skoro na test..tak na 10-12dpo už by mohol ukázať 😊 A záleží hlavne natom kedy bola ovulácia

pininka
26. okt 2017

Mne ukazal uz aj 5 dni po pocati, ale podla toho kedy si mala menzes tak neviem ci ste to trafili, lebo teorericky mala byt tak 23,24. 10.

llenka1
26. okt 2017

ahoj 🙂 ja som mala ,,ducha na teste v den ocakavanej MS,, den predtym bol test uplne cisty-negativny, zbytocne ma to rozladilo 🙂 cize u mna 12 DPO nic a na 13ty duch 🙂 ale kazda sme ina.. v kazdom pripade drzim prsty 🙂

snehuuulienka
26. okt 2017

@xtremme ak máš 28- dňové cykly najskôr ti ukáže až 3.11....a to v deň očakávajúcej ms....a OVU si si istá,že máš vtedy na 14-16 dc?? Ja mám napr až 17 DC a cykly aj 25 dňové

xtremme
autor
26. okt 2017

@snehuuulienka ďakujem, mám klasické 28 dňové cykly

brunettka89
27. okt 2017

Mne v deň MS test biely, až 30 DC slabucka čiarka 🙂, a bolo to presne 14 dní od toho styku.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre