Splnilo sa vám, že sa vám narodilo to pohlavie bábätka, ktoré ste si priali?

20. apr 2021

Dobre ráno, som tehu a prajem si chlapca, myslite ze sa to splní? Vám sa splnilo vaše vysnene pohlavie?

elizabet173
20. apr 2021

mne to bolo jedno, ale sama určite vieš, že od tvojho želania pohlavie nezávisí. Iba sa potrebuješ uistiť, že sa to možno niekomu splnilo. Niekomu určite áno, niekomu nie, bude to zrejme 50:50

ella_price
20. apr 2021

Tak hlavne aby to bolo zdravé v prvom rade.

hennyinnsbruck
20. apr 2021

Nam áno. Chceli sme obaja dievča skúsili sme sex pred ovu a vyšlo to... 👍 Chlap ma už 2 synov s ex.

karelova
20. apr 2021

Nemala by si sa tak fixovat na 'vysnene pohlavie', aby si potom nebola sklamana. To dietatko za to skutočne nemôže, ze 'nesplni' sny. Dôležité je, aby bolo zdravé.

mamusa34
20. apr 2021

Dobre ránko pri prvom som mala aj sen o chlapčekovi a bolo to tak. A teraz som si ista že bude dievča ,no uvidíme 😁

andrejka1974
20. apr 2021

Zaklad je aby bolo zdrave a niekedy sa to splni mne to dvakrat vyslo a styrikrat mi to bolo jedno

majusikk
20. apr 2021

Mne ano

jallka11
20. apr 2021

Mne to bolo uplne jedno, pri tych komplikaciach som bola velmi stastna, ze je zdrava 🙂 Na nicom inom nezalezi

tosomja
20. apr 2021

Ja som nesnívala o pohlaví. Ja som cítila pri všetkých troch tehotenstvach, prvá bola dcéra a aj keď doktor nepovedal, vedela som že to bude dievčatko.
Syna som tiež od prvej chvíle cítila a teraz zase čakám dievčatko. Doktor ešte pred ultrazvukom sa pýtal, či vieme pohlavie a ja že áno, dievčatko. Tak som cítila.
Ale je mi úplne jedno , nech je zdravé a ostatné sa postaráme. 🥰

anjelicek26
20. apr 2021

Na 50% ti to vyjde 😂 Ja som to nikdy neriesila, bolo mi to fakt jedno, len pri najmladsej som si vravela ze uf traja synovia po sebe, to najstarsej dcere neurobim, aby mala troch otravnych malych bratov 😂 Nastastie to mame teda 2/2 a rovnovahu.

angel993
20. apr 2021

Vždy som chcela prvého chlapca. Ale ja som skôr mala také tušenie od začiatku, že to bude chlapček. Ak by bolo dievčatko, ľúbila by som ho rovnako.

mariejenka
20. apr 2021

Mne hej, chcela som synov,mam aleee vieš ako to ovplyvní to,s akym pohlavím sa babo národní??? Nijako. Súhlasím,ze sa neupinaj na pohlavie, raz je to vase dieťa a miluješ ho nadovšetko,tak to ma byť.
Gratulujem k tehotenstvu,prajem zdravie 🍀

nikiki29
20. apr 2021

Máš 50% šancu... nám to nevyšlo a milujeme ho rovnako. Zaujímalo by ma ako ti v tomto pomôžu odpovede iných žien. Fakt sa pýtam, nerýpem. Lebo aj to či im to vyšlo bude pri veľkom množstve odpovedí nakoniec len 50:50 🤔

vasjar
20. apr 2021

Nie nesplnilo, ja som chcela veľmi dievčatko ale podaril sa chlapček, ale teraz sme šťastní aj za neho

janka95
20. apr 2021

Ja som veľmi chcela dievčatko. A narodil sa chlapček šimonko. Teraz keď vidím dievčatká v okolí som šťastná že mám takého šikovného citliveho synčeka. A ako sa hovorí chlapcekovia sú maminkiny a dievčatká ockove u nás je presne tak. Ja som skor tiez taký chlapec šport, bicykel s tatom motorka, stavebníci lega... ten hore vedel že ja musím mať chlapca <3

zuzkacik4
20. apr 2021

Nam po tolkom snazeni bolo tiez jedno co to bude, skor sme len tak tipovali ze co to bude - take dotahovacky s manzelom..a bolo presne tak ako som povedala ja..aj pri prvom aj pri druhom

janka_266
20. apr 2021

Chceli sme letné dievča, máme zimného chlapca, ale nemenili by sme za nič ❤️ Keď sa na nás usmeje je úplne jedno pohlavie, rozplyvame sa rovnako 🥰jediné, čo je škoda, že pre chlapcov je neporovnateľne menej oblečenia na vyber. Ale na dievča mame ešte jeden pokus, tak snáď.... 😃

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
basska_b
20. apr 2021

Mne to nevyšlo, stále len nech je to chlapec, chlapec, ale spätne som rada, dievčatá sú tak nejako lepšie zvládnuteľne, aj lepšie rozumiem ich rozmýšľaniu a vieme sa lepšie zahrať. Hovorím si aj tak, že "dávaj si pozor na to, čo si želás, môže sa ti to splniť" - napríklad bude to síce chlapec, ale bude chorý... zdravie je prvoradé. S pohlavím sa každý následne zžije

sense
20. apr 2021

Obaja sme si viac priali dievča a mame dievča, rovnako by sme ľúbili aj chlapca... Hlavne ze je zdravé... Ale ničím sme sa neriadili...

nttnnt
20. apr 2021

my sme obaja chceli dievca a na sone pipik jak hrom :D takze nevydalo ale v pohode hlavne nech je v poriadku

kiki68
20. apr 2021

Mne to bolo jedno a nakoniec som rada, ze je to chalan a nie dievcatko, ako som si na zaciatku myslela. Uz len skrz to, ze ako chlap ma aj tu udrzbu dole jednoduchsiu. O inej udrzbe ani nehovorim, v tomto sa maju chlapi lepsie. A teda dufam, ze bude stastny prave v nasej rodine.

mima172
20. apr 2021

Ja som stále hovorila, že mi je to jedno, no vnútorne som veľmi túžila po dievčatku a aj sa to splnilo. Druhé zatiaľ neplánujeme, no manžel sa už teraz vyjadruje, že dúfa, že aj druhé bude dievčatko, je to jeho princezná 🥰

maggie1978
20. apr 2021

Mne sa splnil sen mať po dvoch dievčatách do tretice chlapčeka ❤, lenže ja som si ho želala aj pri prvom, aj pri druhom tehotenstve 😂, takže so snívanim to asi nemalo nič spoločné 😁😁 Nevieš to ovplyvniť ...hlavne nech sú zdravé ❤

siska53
20. apr 2021

Mne vysli pohlavia oboch deti, ako som aj cchela, ale aj ako som.to od zaciatku citila.
Ale keby nie, nerobim dramu, hlavne, ze su zdrave.

ivangeline
20. apr 2021

Nie.

mb_7
29. apr 2021

Žienky a určovali vám pohlavie aj podľa genitálneho výbežku? Čítam o tom a zo zvedavosti ma to zaujíma.

karolinakr
25. máj 2022

Ja som mala byt chlapec a potom sa mame narodilo dievča, 3x horšie ako chlapec.V puberte so mnou plieskali hormony, tak bud opatrna, čo si želáš.Vždy sa na tom s mamou dobre zasmejeme..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre