Mam ist na sono (centrum prevencie rakoviny martin) a neviem ako to tam fumguje - tym myslim či sa od 13 stej čaka v rade , o 14stej davaju poradove čiselka a pan dokktor pride tak po 15stej . neviete mi poradit či ostal ten stary zdlhavy system alebo či sa to zmenilo ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@zuzkajak - ahoj, bohuzial, nezmenilo ☹ Preto som radsej tentokrat isla do Heliosu na Ladovni (byvalo mi velmi zle na zaciatku a fyzicky by som to statie tam nezvladla), zaplatila som si za sono, ale 1. nemusela som cakat (5 minut v prijemnej klimatizovanej cakarni) a 2. pani doktorka sa mi venovala ovela dlhsie ako tie necele 2 minuty v CPR. Mas pred sebou vlastny monitor, vsetko Ti pekne vysvetluju, ukazuju a dostanes aj fotku (platis si za nu - ako aj v CPR), ale snazia sa urobit taku, aby tam aj nieco bolo vidno. Neposudzujem odbornost, pretoze verim, ze v CPR su naozaj odbornici, ale kedze popri svojej hlavnej praci (a ta je v nemocnici) robia este aj tieto sona, nemaju cas. Preto sa tam obcas caka na doktora (ak ma surny pripad, operuje a pod. nestiha dojst na tu 14-tu hodinu, preto sa dopredu neda urcit, ako to bude v ten den vyzerat, nie je to ich chyba, ze by naschval to tak bolo). A tak rychlo a velmi vela ludi maju naobjednavanych vraj preto, ze im poistonva prelaca iba urcity pocet hodin pouzivania pristroja, a ak chcu zabezpecit, aby zeny nemuseli niekolko tyzdnov kvoli tomu cakat na vysetrenie, snazia sa urobit toho co najviac. Tak mi to bolo vysvetlene.