Sono v 15. a 16. týždni pri odberoch

nikuska386
28. nov 2013

Ahojte kocky, chcela by som sa spytat ci mi na odberoch v 15 tyzdni budu robit opat aj sono. Totizto mam fotku babatka zo sona iba ked malo 7 tyzdnov. Potom ked malo 12 mi doktor foto nedal a ja som bola taka v soku a stastna ked som videla ze ta mala bodka ma zrazu rucicky nozicky a kyva mi ze som na vypytanie fotky uplne zabudla. Myslite ze by ma doktor na to sono poslal aj na moju ziadost? Dakujem za odpovede 🙂

diusik
28. nov 2013

@nikuska386 ja si myslim ze nie 😒 keby mal sono v ambulancii a poprosila by si ho,mozno za poplatok,ale inak asi nie...

kazunomiya
28. nov 2013

@nikuska386 ja som dostala fotku v 7tt a potom v 12tt pri NT screeningu, potom uz nic - to uz je babo vacsie a nezmesti sa cele do obrazu. Ale povedz mu o tom, mozno ti spravi, nechat vytlacit obrazok nie je problem. Potom sa este dava na morfologickom ultrazvuku v 20.-22.tt ak nan ides, to mam jednu 3D fotku ksichtika 🙂

Mne ale robia sono na kazdej poradni.... viem, ze to nie je vsade pravidlom. Len kvoli obrazku neviem, ci ti urobia.

katuska1144
28. nov 2013

@nikuska386 nemyslim si ze ti bude kazdu prehliadku davat fotky a uz vobec nie robit sono

nikuska386
autor
28. nov 2013

No mne tu foto v tom 12 tyzdni nedali :( a ja som si to uvedomila az ked som vysla z budovy a volala drahemu a on sa tesil ze uvidi ten nas maly zazrak a ja oops ved nemas co vidiet. To je to ze on nema sono v ambulancii, chodim do procare centra v Nitre a tam ma na sono posle vzdy do dveri oproti kde robia len sono. Poplatok by som za to kludne dala, nech drahy vidi nase male a nech mam ja co obdivovat zase cele dni :D

afrika
28. nov 2013

@nikuska386 môžeš ísť do nejakého súkromného centra a tam ti dajú aj fotku 🙂 🙂

nikuska386
autor
28. nov 2013

Ked teraz rozmyslam myslim ze som tam raz v cenniku citala ze robia za 10 alebo 15 eur uz si nepamatam presne sono aj mimo poradne plus dve eura za jednu fotku. Mohli by sa nadomnou zlutovat :D

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre