Sono srdiečka ráno a 3D sono večer

mysiacik212
14. aug 2013

šli by ste? Neuškodí to bábätku?

katarina1984
14. aug 2013

@mysiacik212 ja by som sla,sono babatku neskodi.

mysiacik212
autor
14. aug 2013

@katarina1984 tak ono ja som objednana a už dlho..a preobjednavat sa,a si nehrozi, len sa bojim, aby toho nebolo moc na drobceka..🙂

katarina1984
14. aug 2013

@mysiacik212 nemas sa coho obavat,to nie je RTG.Ak by som bola ja takto objednana urcite by som nic nemenila,sla by som.Takze ziaden strach 😉

mysiacik212
autor
14. aug 2013

@katarina1984 Dakujem, som kludnejsia..uz sa oboch vysetreni neviem dočkať 🙂

katarina1984
14. aug 2013

@mysiacik212 joj ja by tiez take nieco brala...ale ja ked chodim na poradne tak mi dr urobi naraz....teraz naposledy co som bola na 3D tak to bolo sono,krasne nam srdiecko ukazal,vosiel az dovnutra a ukazal nam vsetky styri komory,videla som ako pracuju chlopne a pustil nahlas tlkot,no nieco nadherne.

mysiacik212
autor
14. aug 2013

🙂 v ktorom si týzdni? no ten moj doktor nestoji za moc, nikdy sa nic nove nedozviem, a akoze, ked mi oznamil, ze cakam babatko..ze tak toto je vas potomok, podoba sa na vas...a dovidenia..ja pozeram, ze no super :D a kde si bola na 3D? videla som CD mojej sestry, bolo to krasne, len teraz to bude o to krajsie, ze je drobcek nas..:D niekedy mam chut sa aj rozplakat 🙂

mysiacik212
autor
14. aug 2013

@katarina1984 🙂 v ktorom si týzdni? no ten moj doktor nestoji za moc, nikdy sa nic nove nedozviem, a akoze, ked mi oznamil, ze cakam babatko..ze tak toto je vas potomok, podoba sa na vas...a dovidenia..ja pozeram, ze no super :D a kde si bola na 3D? videla som CD mojej sestry, bolo to krasne, len teraz to bude o to krajsie, ze je drobcek nas..:D niekedy mam chut sa aj rozplakat 🙂

katarina1984
14. aug 2013

@mysiacik212 Dnes je to 23+0,cize idem do 24 tt.Na 3D som bola v Myslave,dr Juhas.Stravili sme tam cca 50 minut,a cele babo nam presiel od hlavicky az po posledny palcek na nozke,kazdy jeden organ.Ked mi povedal,ze cakame dievcatko az mi slzy vysli.

mysiacik212
autor
14. aug 2013

@katarina1984 Takze tiez si sa to dozvedela az teraz? no mne tie budu robit o dva týždne...a mala by som byt v 24. týždni, neviem sa dockat :D vsetci dokoola sa neusale vypytuju a typuju, co by to tak mohlo byt :D mne je to jedno..len nech je to zdravucke!!!! hlavne to! a kolko si platila za sono?

katarina1984
14. aug 2013

@mysiacik212 Nie nie,ja som bola na 3D ked som bola v 18+4 a vtedy nam to oznamil.Ja som povodne ani neplanovala ist na 3D,ani moj lekra ma zo zaciatku neposielal,ze je to zbytocne a je to akasi forma marketingu.Tak som to brala,ze ok.Ale ked som bola na tie tripple testy(coz by ma v zivote nenapadlo,ze bude nejaky problem) vsetko to zmenilo.Lekar mi domov priniesol vysledky a aj odporucanie na 3D.Mala som zvysene riziko DS 1:540.Cely den som preplakala.A ked som uz dosla na to 3D lekar nas upokojil,ze je vsetko ok a ze dievcatko je zdarvucke.POdal manzelovi ruku a zablahozelal nam. Takze vobec nelutujem ,ze som tam bola a chystam sa aj v 30 tt a platila som 4O € a dostala som par fotiek na usb + nejake viedo

mysiacik212
autor
14. aug 2013

@katarina1984 Joj, to ma mrzi, že ta takto naplasili, viem si predsatvit, co vsetko si prezivaala..viem ze aj mna sestricka strasila, ze ked nezoberu krv vtedy kedy maju, v tom tusim 16. týždni, ci kedy sa to berie, ze je mozne, ze vysledky vyjdu inak...tak som sa aj ja bala..len my to mame v mojho gyn tak, ze oni sa ozvu, ked mas zle vysledky, neviem ci maju toho tolko vela, a vadi im ked im tam pacientky volaju, aj ja som bola v takej neistote..akoze neozvali sa mi a dufam, ze je vsetko v poriadku...🙂

katarina1984
14. aug 2013

@mysiacik212 No bol to strasny den,uz na to nemyslim.Chudak manzel ma upokojoval,ale i tak nezabralo.Ale uz je to za mnou.Hovori sa,ze ziadne spravy dobre spravy.to si hovorim za kazdym ked v postovej schranke nenajdem ziaden sek 😀 V tych vysledko sa berie i vek matky a kedze ja uz mam po 28,takze asi tak.Sestricka od dr Juhasa ma upokojovala,ze sa nema strasit,ze tie vysledky su same o sebe velkym strasiakom,neviem na co ich robia,len co nas vystresuju.A potom,ze nestresuj sa.KAzdopadne chod tam na to 3D,ak ti to peniazky dovolia.Je to neskutocny zazitok.Manzel pozeral s otovrenymi ustami 😀

mysiacik212
autor
14. aug 2013

@katarina1984 to si pekne napísala, žiadne spravy dobre spravy...chvalabozku je to za vami!!! a najdolezitejsie je, ze ste obaja v poriadku...ja som po 3D sone vzdy snivala, teda, este ked som nebola tehu, ze urcite by som sla..teraz chcem velmi, aj ked peniazky potrebujeme na prerabku domu a kazda korunka sa zide..ale za toto som ochotna dat urcite...chcem vediet, ze je vsetko v poriadku..svagrina je toho nazoru, ze su to zbytocne vyhodene peniaze...ale ja si to uurcite nemyslim!! viem si ho predsatvit :D je to zazitok 🙂 joj ja zas nikdy nezabudnem, ked sa na monitore prvý raz pohlo a ten tlkot srdiecka, no nezabudnutelny zazitok! 😵

katarina1984
14. aug 2013

@mysiacik212 Aj mne hovorili,ze je to zbytocne a peniazky nam treba lebo z tej marodky co dostavam je to bieda.Ale je to moje prve baboLen ak ti mozem poradit urcite chod do myslavy.Nerobim im reklamu,ale jednak velmi mily pristup ci uz sestricky alebo doktora,dokonca si uzijes aj srandu a co som si zistovala tak sa tam plati najmenej.A k tym 40 € si prinesies svoj usb a dosanes na nom fotky kdezto inde za kazdu fotky co by ti dali si musis zacvakat.To je biznis.

marikac
14. aug 2013

@katarina1984 aj ja chodievam ku dr. Juhasovi, zlaty clovek 😵

mysiacik212
autor
14. aug 2013

@katarina1984 presne toto iste, zbytocne vyhodene peniaze mi vravia..ale ja si vravim urcite nie! joooj ja uz som objednana na 28. do HC, tam mi daju fotky, napalia CD s hudbou ci co...aaa zaplatim 50 e...ja pracujem v BA a pozerala som tu, ci sa nenajde nieco v dobrej cene,ale kdezee...tu je to ovela ovela drahsie...a ak aj najdem nieco do 50 euro..tak ti spravia len par foteciek...a ziadne riadne video...

katarina1984
14. aug 2013

@mysiacik212 jaj tak Ba je ina kava.Sak tam to je len o peniazoch.Prajem ti prijemny zazitok.Uzi si to 😉 Potom hod nejaku tu fotecku.

mysiacik212
autor
14. aug 2013

@katarina1984 no ved to, tu som nechela mat doktora ani panovi, radsej cestujem :D jasne, si velmi zlata, velmi veelmi rada som s tebou popísmenkovala! 🙂 jj urcite daam :D pekny dníík a hlavne nech sa vám dari 😉

katarina1984
14. aug 2013

@mysiacik212 dakujem 😉 Aj tebe pekny dnik a vsetko dobre....este spolu budeme pismenkovat 😉

mysiacik212
autor
14. aug 2013

@katarina1984 DAkujeeemmmm :D jasnee budem len rada 😲

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre