Ahojte mamičky ... Mám na Vás otázku som v 39 +0 tt a už od 33 tt mi nerobili žiadne sono ... Je to normálne ? neviem ani koľko malý váži. Naposledy mal 2120 gramov...Zajtra mám poradňu, mám sa doktorovi posťažovať, že by som chcela sono malého ?
@denda90
co ja viem, tak poistovna preplaca len 3x sono pocas celeho tehu, nejako v 10tt, okolo toho 20tt a potom 30/34tt. mne ako rizikovke robil moj doktor sono pri kazdej poradni, ale tie zvysne som si hradila sama...takze ak Tvoj lekar ide len podla predpisov a toho, co mu zaplatia, tak je to myslim, ok 🙂
na 3D som bola 🙂 mne nejde o to ci sa doplaca ale o to ze ci to nie je nebezpecne ze uz potom nerobia
no baby u nas sa robi sono na zacatku aby sa potvrdilo tehu a potom az ku koncu ak lekar citi potrebu....
ziadne take sono tu a vtedy.....
Skúsiť poprosiť ho môžeš, ved za opýtanie nic nedáš 🙂
mne robi moj kazdu poradnu, uctuje ma 15 za kazde a vobec nie som rizikova . a vadi mi to... podla mna to nie je zdrave pre dieta...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@denda90 kedysi sa robilo sono 2-3x za celu tehotnost a deti sa rodili aj tak. Postazovat sa sice mozes, ale neviem, ci ti ho v nemocnici spravia len tak pre paradu. Ak velmi potrebujes sono, zbehni k sukromnikovi a za 30-50 evri ti ho rad spravi ;)