..som v 9tt.,a chcela by som vediet,ze ci by som si mohla farbit vlasy - melir? Neuskodi? Mam odrastene vlasy a potrebovala by som zafarbit vlasy pred Vianocami. Predtym som si povedala,ze vydrzim bez farbenia,ale nejde to. Ved zeny chcu byt pekne upravene 😉
Jedna kamaratka je kadernicka mi hovorila,ze melir by nemal uskodit,bo sa nefarbi priamo na kozu a farby sa farbi na kozu. Ona ma melir,v tehu farbila 2x do roka a jej bolo v poho.. Druha kamaratka mi hovorila,ze môzem farbit,bo aj ona cele tehotenstvo farbila. Ja neviem,trocha sa bojim,preto ta prosim napis mi ktore mas skusenosti,dik 🙂
pri oboch tehotenstvách som sa farbila a deti sú myslím, že v poriadku🙂 takže kľudne
ja farbim ako pred tehu, ale vyberam farby bez amoniaku. ale ako som si vsimla, tak uz vacsina je bez amoniaku 😉
..dik vsetkym.. 😀 Dam si melir. 😉 Nefarbim stale,väscinou si davam melir,tak 2-3x za rok. 🙂
No ja som velakrat citala, ze v tehotenstve sa nemaju farbit vlasy, ja by som to asi neriskovala, farby su chemicky bordel, radsej sa spytaj lekarky pre istotu. 😉
ahoj, mne gynekológ pri prvej návšteve, keď mi potvrdil tehu povedal, že tehotenstvo nie je choroba a môžem robiť všetko- aj to, o čom sa píše , že sa nemá.Ako prvý príklad bolo farbenie vlasov.Ja som si farbila tiež, keď som ešte nevedela že som tehu a bola som v 3 týždni a všetko v poriadku.Farby na vlasy obsahujú "len" toľko škodlivín, čo dokáže uniesť náš organizmus...ale je to na tebe ak nechceš, nefarbi 🙂
ja som sice chodila na melir ale az po ukonceni prveho trimestru p.s.: moja kadernicka je tehotna a pracuje non stop takze ...
ja som si tiez farbila, len menej casto ako som obvykle zvykla, lebo mi bolo zle z "vone" tej farby
ahoj, pri prvom tehotenstve som sa riadila tiez takymi recami, ze farby na vlasy skodia,tak som si nefarbila, dokonca som sa aj prestala sprejovat, sak aj to moze skodit, a tie pachy mi nerobili dobre. No pri druhom tehu si uz taky pozor nedavam (nestiham pri dcerke) a aj som si farbila vlasy. Podla mna si kludne mozes. To by asi kazda jedna buduca mamicka chodila po ulici s odrasteny vlasami, a to som snad ani jednu taku nevidela.
Myslim, ze je to uplne v pohode a farby su dnes uz setrnejsie a farbili si vlasy aj kedysi,ked boli zeny tehotne, neverim,ze nie
Ahoj barbi. Ja som v 10 tt a tiež sa chystám zafarbiť si vlasy. Kúpila som si farbu bez amoniaku a peroxidu. Dúfam,že to bude ok,lebo v prvom tehotenstve som si bola dať vlasy zafarbiť v kaderníckom salóne a farba mi spálila pokožku na hlave,mala som po celej hlave chrasty. Nikdy predtým sa mi to nestalo a to som si dávala všelijaké farby,tak preto to pripisujem tehotenstvu. Odvtedy používam len farby bez amoniaku a peroxidu alebo henu. Henu som používala aj v prvom tehu. Melír podľa mňa možeš v pohode,lebo ako už písali baby predo mnou, aplikuje sa len na vlasy a nie na pokožku,tak by to malo byť v poriadku.
jaaaj, ved nebudte precitlivene, to uz aby tehotna ani nedychala bezny vzduch, aby sa nieco nestalo?ved tehotenstvo nie je choroba.... 😉
ja som bola melirovana na zaciatku tehotenstva, asi 2. mesiac, potom v polovici a potom takmer na konci a vsetko OK.. 😉 mozno ine by bolo, keby si sa farbila 2x do tyzdna, ale 3-4 x v tehotenstve ti urcite neublizi 😉
ja som si farbila hlavu taktiež v prvom trimestri aj teraz budem...a kolegyňa z apríloviek je kaderníčka - takže farbí hlavy dennodenne 😝
ja by som to vynechala v trvom trimestri,potom sa uz moze ale nie s obsahom amoniaku a nie casto!
Dievcata mam doma 4palettky ale obsahuju fenylendiaminy ,resorvinol,a amoniak ked som zistila ze som tehotná som si zafarbila vlasy a mala som alergiu co som nikdy nemala ked som ju pouzivala myslite ze by som ju nemala používať😳ĎAKUJEM🤗
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@barbi_19 ahoj.kludne si daj urobit melir.ja som si vlasy dala 2x nafarbit(tiez melir) v tehotenstve a vsetko je ok 🙂