Zdravim. Potrebovala by som poradit. Som v 5tt a pred dvomi dnami ma chytila asi chripka bolelo ma strasne hrdlo mam upchaty nos teplotu som mala od 37.5 a vecer mi stupla az na 38.1 hned som si dala paralen a studeny obklad po hodine teplota klesla na 37.4 je toto normalne v tehotenstve? Alebo sa mam niecoho obavat. Dakujem 😲
Tehotenstvo je normalny fyziologicky syav. Preco by to nemalo byt normalne? Tehotne byvaju rovnako chore ako netehotne.
Až na to, že mne paralen v 1.trimestri v lekárni neodporúčali, mňa ale bolel zub. Tiež som bola v tom, že paralen sa môže, asi sa treba spýtať lekára...
Paralen sa moze,aj som aj chtiac nechtiac musela brat atb. Najhorsie je ked ti koluje nejaky zapal v tele,to je hosie pre babo. Inak ja som roky chora nebola a vtomto tehu daco strasne a take veci co som nikdy ani nemala. Ale zvladli sme to obe.
Ja som bola s obvodnym poradil mi paralen ze ten mozem hocikedy hlavne pri tej horucke mi dost pomohol. Zajtra behnem aj tak este raz k doktorovi aby mi zobral krc ci fakt nemam niekde ten zapal. Dakujem vam zeny ste super 😊😚
Doporucujem kvalitny colostrum. Sebe pomozes a babatku to tiez len prospeje.
@pininka ja mam celiakiu teda autoimunne ochorenie chora som kazdy tyzden takze u mna nic nenormalne 😂 len az teraz ma to znovu chytilo ako sa zmenilo pocasie a to som ani nevedela ze som tehu len mi meskala mrska tak som urobila test boli dve ciarky a behla doktorovi ten len potvrdil .preto som sa pytala som novacik v tomto
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kikus20 Choroby su bezne aj v tehotenstve. Aj ja som bola,aj na zaciatku i v strede i ku koncu. A to pri oboch tehotenstvach. Deti su ok. Len treba vzdy povedat,ked idzs aj kdr.ci do lekarne,ze si tehotna,oni ti poradia,co mozes uzivat.