Ahojte! Prosim Vas poradte mi co mam robit. Som v 7mesiaci tehotenstva a neustale na mna doslova cumia chlapi. Zo zaciatku to sice mozno bolo lichotive, ale teraz mi to naozaj,ze prekaza. Totalne si ma obzeraju,nechutne sa usmievaju a dokonca sa mi aj stalo,ze po mne piskali a hulakali po mne.Velakrat mam chut im nieco povedat, ale to by bolo asi trapne zas z mojej strany. To fakt ani v tomto stave nemaju hentie hovada trochu uctu k zene? Vsimli si to dokonca aj moje kamaratky . Bojim sa ze sa stane zo mna nejaka puritanka alebo netykavka ak teda uz nou nie som 😂. Dakujem za rady 🙂
Poznám,rovnako som tehotná b siedmom mesiaci 😊 pride mi to uchylne, ale čo už, asi sme príťažlivé aj s bruchom 😁
@kristina1325 A nenosíš nejaké sexi výstrihy alebo čo? Neboj sa, zachvilu porodíš a budeš unavená , nevyspatá, strapatá ani pes po tebe neštekne, žartujem samozrejme.
@kristina1325 no ked mas brucho von a tehotenske prsia bez podprdy v tielku, niet sa co cudovat. Inak si neviem predstavit co by chlapov na tehotnej zene az tak fascinovalo... Zeby nenaplnene otcovske tuzby? 😰😰
@janickacrazy haha praveze absolutne ..nosim este k tomu aj trosku volnejsie aby som sa aj ja citila pohodlne..dokonca som zacala nosit aj jemnejsi makeup aby som moc neputala pozornost no a nizt! 😂
@0silvia0 alebo si skor pomyslia ako to dieta robia?!zeby?hahaha...no a podprsenku bez vystuze sa ani neopovazujem nosit 😂
@kristina1325 no asi myslia na to ako sa tam to dieta dostalo, to bude asi ta prava pricina... Hovada jedny neukojene! 😥😥😥
No co si neodolatelna co s tym?
ale no tak,nejde za tebou nejaká šťuka?
to sa sťažuješ či chváliš?
Hahahaha aj mne sa stavalo presne v tom siedmom, dokonca ma v elektricke na rande pozyval typek 😂
Daj fotku nech pochopime o co ide...
@tajkoska prosim??
No ja som si vypočula od kolegov, ze tehotné ženy sú akési iné, nejak príťažlivé, ďalej sme to nerozvijali radšej 😂 a to sú slušní chlapi. Také tie typické tupela čo makaju niekde na stavbe a piskaju po ženách v sukni, ignorujuc tu istú keď ide v rifliach si myslím že hvizdaju aj po tehotnej. Tým nechcem urážať robotníkov zo stavby, ale taká je skúsenosť, ze kde sa dá natrafiť na pokrikujucu a piskajucu tlupu.
Ja som si tiež všimla tie pohľady a priateľ mi povedal, že vraj sa bavia o tom,že zo mňa tehotenstvo urobilo skutočnú ženu a teda že mi narástli prsia....len si to uži až ti po kojeni spľasnú a ako tu už spomínali pri dieťati moc nebudeš stíhať robiť zo seba kočku potom ti tie pohľady budú chýbať
@kamtocumis ach bóóóže, kvôli prsiam takéto trapošenie a očumovanie? Prízemné... ved dnes sa prsia tasia kedykoľvek, kdekoľvek a komukoľvek či sú ovisnuté, silikónové, malé, veľké...
Tak ludia cumia nielen chlapi ale aj zeny jedny so zavystlivym pohladom druhe sa potesia ludia su rozny...
Joooj babay celkom ma pobavila tato debata. Ja som zatial nic nebadala. Som len na zaciatku 6. mes., tak neviem ci mam byt teraz nestastna, ze nie som pritazliva alebo mam len cakat este mesiac 😂.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kristina1325 a to sa kde prosim ta pohybujes😉 na stredoskolskom internate😅