Dobre ráno. Potrebujem asi len povzbudiť. Som v 11+0tt. Zle mi nie je. Trochu mi narástli prsia a pri dotyku trochu bolia. Akosi ale necítim nič🤷♀️ Žiadne bolesti, nie je mi zle, schudla som 3 kilá. K lekárke idem až v utorok ale som nejaká nespokojna(minuly rok som mala spontánny potrat), dieťatku prestalo bit srdiečko. Som akási úzkostliva či je všetko v poriadku. Jedine čo sem tam cítim je, že v pravom podbrušku sem tam cítim take niečo trosku divne. Neviem to vysvetlit.
Nestresuj, popichovanie je na zaciatku uplne normalne, aj to, ze nic ine necitis. Ja som 26tt a keby mi nerastlo brucho a dieta mi ho zvnutra nechcelo vyrvat, ani neviem ze som tehotna 🙂
Ja som momentalne zacala 17. tyzden a tiez som na vážkach lebo este necitim pohyby , hlavne posledny tyzden pred poradnou
Som 22tt.pred dvomi tyzdnami mi vyliezlo brucho, z nicoho nic by som priam povedala. Teraz uz aj citim nejke vibracie. Dovtedy som mala len zvacsene prsia.
Ani by som nevedela.
Som v 12tt s dvojickami obcas mi je zle..ale nemam cas si to ani pri malej dcerke vsimat. V podstate ani neviem ze som tehotna
Tiež som v 11 tt nič necítila, ako keby som ani tehotná nebola 🙂 okolo 20tt mi začalo konečne rast aj bruško a cítila som prve kopkanie, takže nemaj stres, všetko je v poriadku, hlavne mysli pozitívne.❤️
Dakujem veľmi ale veľmi ste ma upokojili. Tým, že som veľmi upätá z toho čo sa stalo, tak akosi si to neviem užívať. Snáď sa to zmení. ☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Roztahovanie maternice