Som tehotná a mám obavy

9. júl 2022

Dobre ráno. Potrebujem asi len povzbudiť. Som v 11+0tt. Zle mi nie je. Trochu mi narástli prsia a pri dotyku trochu bolia. Akosi ale necítim nič🤷‍♀️ Žiadne bolesti, nie je mi zle, schudla som 3 kilá. K lekárke idem až v utorok ale som nejaká nespokojna(minuly rok som mala spontánny potrat), dieťatku prestalo bit srdiečko. Som akási úzkostliva či je všetko v poriadku. Jedine čo sem tam cítim je, že v pravom podbrušku sem tam cítim take niečo trosku divne. Neviem to vysvetlit.

diamond007
9. júl 2022

Roztahovanie maternice

pukina
9. júl 2022

Nestresuj, popichovanie je na zaciatku uplne normalne, aj to, ze nic ine necitis. Ja som 26tt a keby mi nerastlo brucho a dieta mi ho zvnutra nechcelo vyrvat, ani neviem ze som tehotna 🙂

saska85
9. júl 2022

Ja som momentalne zacala 17. tyzden a tiez som na vážkach lebo este necitim pohyby , hlavne posledny tyzden pred poradnou

kitycat
9. júl 2022

Som 22tt.pred dvomi tyzdnami mi vyliezlo brucho, z nicoho nic by som priam povedala. Teraz uz aj citim nejke vibracie. Dovtedy som mala len zvacsene prsia.

Ani by som nevedela.

miskamicha
9. júl 2022

Som v 12tt s dvojickami obcas mi je zle..ale nemam cas si to ani pri malej dcerke vsimat. V podstate ani neviem ze som tehotna

lily_279
9. júl 2022

Tiež som v 11 tt nič necítila, ako keby som ani tehotná nebola 🙂 okolo 20tt mi začalo konečne rast aj bruško a cítila som prve kopkanie, takže nemaj stres, všetko je v poriadku, hlavne mysli pozitívne.❤️

autor
9. júl 2022

Dakujem veľmi ale veľmi ste ma upokojili. Tým, že som veľmi upätá z toho čo sa stalo, tak akosi si to neviem užívať. Snáď sa to zmení. ☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre