Som tehotná?

edithp
28. dec 2018

Ahoj, už 53 dní mi mešká menštruácia, robila som si asi tri testy, posledný asi pred mesiacom, všetky boli negatívne.
Mala mi prísť už druhá menštruácia, a neprišla.
Žiadne pocity som nespozorovala , nie je mi zle, a ani prsníky ma nebolia.
Ale už asi týždeň mám take krvavé výtoky, ako pri prichádzajúcej menštruácii. S priateľom sme mali sex, a aj som krvacala ale len trochu a potom zase nič.
Teraz mám take bolesti v podbrušku a niekedy aj kŕče. Môžem byť tehotná? Viem, že by som mala ísť k lekárovi, no mala som toho veľa. Snáď sa tam dostanem po novom roku.

pininka
28. dec 2018

@edithp nemáš 53 dní menzes a nemáš čas ísť k lekárovi? To snáď myslíš zo srandy? Ak sú testy negatívne tak to môže byť čokoľvek, ty vôbec nemáš strach?

beky1813
28. dec 2018

Jedine lekar, ci ta mame vysetrit na dialku? Dobre hazardujes so svojim zdravim

nika_m
28. dec 2018

Ak si si posledny test robila pred mesiacom cca tak ok mohol este teoreticky aj vyjst negativne, ale ked ti meska menzes dalsich skoro 30 dni tak preco si si nerobila dalsi? To trva par minut ak uz si nestihala ist k lekarovi 🙂 kazdopadne by som k nemu cim skor zasla pretoze take meskanie a k tomu slabe krvacanie moze znacit cokolvek uz ci si alebo nie si tehotna...riadit sa priznakmi ako bolesti prs, nechutenstvo atd sa nie vzdy da, kazda zena to ma ine a nemusis mat tieto priznaky ani cele tehotenstvo ak by si bola z tych "stastnejsich"

edithp
autor
28. dec 2018

Jasne, ze mam strach. Ale mesiac som bola mimo. Stále som nejak dúfala, že ms príde.
Potom mal môj lekár zavretu ambulanciu, a potom už prišiel ten vianočný čas a do toho ešte aj celé dni v práci. Myslíte, že keby som mohla tak k nemu nejdem? Bojím sa, či to nie je niečo vážne. 🤨

nika_m
28. dec 2018

@edithp tak teraz vecer uz asi nic nenarobis, mozno by som si uz aj zajtra kupila este jeden test na tvojom mieste a mozno budes tehotna...ak ale vyjde hocico tak zajdi cim skor k lekarovi...mne raz jeden mesiac vynechala MS ale to som zacala poctivo cvicit a drzat stravu a na dalsi uz normalne prisla tak som to neriesila ale 53 dni je uz dost no...drzim palce nech to nie je noc vazne

edithp
autor
28. dec 2018

@nika_m ďakujem, dúfam, že to nebude moc vážne.. Zajtra si zájdem kúpiť ten test, nech viem na com som. Zatiaľ vďaka za podporu.

1342
29. dec 2018

Ahojte idem si k vam po radu....26.12. Som mala treti den menzes a s muzom sme si sex konecne uzili so vsetkym co k tomu patri(ano urobil sa do mna)...od vtedy akoby som ani nemala menzes len jemne spinenie a od vcera mam zaludok ako na vode,ked si dam kavu zacne mi byt na vracanie....mozem byt tehotna?a nie je na taketo priznaky rychlo?dakujem za radu
P.s.komentare tipu je to nezodpovedne si nechajte,pred tym sme tak bezne fungovali a nic sa nestalo

sapa20
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sono2
6. jan 2019

@1342 áno rýchlo. Ms počítam že ešte len má prísť od sexu je len 10 dní a ktovie kedy bola ovulacia. Jaj to ms si mala 26 ho? A už aj príznaky? Určite nie. A jemne špiniš 10 dní od ms? Pravdepodobne máš len teraz ovulaciu.

veronikaszabova
7. jan 2019

@1342 urcite nie. Nastuduj si nieco o reprodukcnom cykle zeny

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre