Som asi tehotná

nikdenikto
16. jan 2018

Akurat dorobeny testik...zacali sme skusat 27.12.2017 a skusali pravidelne, ani som nevedela ci mam alebo nemam plodne dni a podarilo sa asi ma prvy šup 😉

erika_smile
16. jan 2018

To si mala teda poriadne šťastie 🙂 Gratulujeem 🙂

danielalaura
16. jan 2018

Nam sa tiez na prvy krat podarili obe deti ... Teraz uz cakam na porod s druhym snad sa cim skor rozbehne ... Gratulujem a vela stastia
@nikdenikto

panipanka
16. jan 2018

gratulujem

mickao
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
emilia25
19. jan 2018

Gratulujem buduce mamicky a prajem krasne a zdrave tehulkovanie.nam sa tiez 3ja chalani podarili na prvy sup teda na prvy mesiac.a mala tak ta bola na prvy sup original.vtedy ked sme si raz jeden jediny raz nedali pozor potom sme uz viac krat neskusali takze naozaj na prvy sup a verim tomu ze keby to bolo viac krat tak by z malej bol opet maly.

nikdenikto
autor
19. jan 2018

@mickao gratulujeeem 🙂
ešte mám otázočku na už skúsenejšie - kedy mám ísť k lekárovi? Stáčí tak cca o 2 týždne?

mickao
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikdenikto
autor
19. jan 2018

Tak som aj plánovala, o 2 týždne 🙂 dakujem.

ninafox
20. jan 2018

Ahojte ak sa mozem pridať tak ja tú šťastnú novinku viem 3 dni a k lekárovi idem o týždeň. Ako to vydržíte celé 2 týzdne v neistote či je vsetko ok? Ja mám pocit ze aj ten týzden je nekonecná doba. Mám velký strach ci je všetko na správnom mieste. 😖

laura1804
20. jan 2018

@ninafox keby nebolo, vedela by si...ak by bolo mimomaternicove, mala by si bolesti a aj spinenie pravdepodobne...🙂 treba mysliet pozitivne a vydrzat 🙂

madamzel123
20. jan 2018

Čaute baby,chcem sa opýtať na vas nazor.poslednu MS som mala 27.12., potom som mala styk 2.,6.,14.teho januara.mali sme styk s ochranou,avsak nie od začiatku.ejakulacia bola mimo mna zakazdym.dalsiu ms som mala dostat zajtra,ale prisla uz v pondelok len spinenie, potom ut a str krvácanie a dnes uz len hlien s krvou trošičku.vacsinou zvyknem mat aj 5-6dni.od 7meho januára som mala citlivé prsia az do príchodu ms, teraz je to už lepšie,ale stale su citlive a obcas citim pichanie.doteraz som mávala pravidelnu ms vzdy 24den cyklu.je pravdou ze som posledné dva mesiace začala po 7r.pohlavne fungovať,tak teraz neviem,ci to mi mohlo rozhadzat cyklus, hormóny atd,alebo mysliet na tehotenstvo?

madamzel123
21. jan 2018

Dnes som kupila lady max test komfort..mate s nim niekto skúsenosti? Kedy je dobre si ho urobiť po koľkých dnoch po meskani ms,aby ukazal spravny vysledok? Ďakujem

nikdenikto
autor
22. jan 2018

@ninafox gratulujem. Chcem ísť k lekárovi neskôr, snáď už bude počuť aj srdiečko 🙂 Pri skorej návšteve lekára nemusí byť ešte nič vidno.

@madamzel123 môžeš byť aj nemusíš, ja som mala asi pred pol rokom /vtedy sme to ešte ani neplánovali/ také isté príznaky, dokonca mi meškala menštruácia 5 dní a tehotenstvo to nebolo.
Daj nám ale vedieť, ako to dopadlo 🙂

madamzel123
22. jan 2018

@nikdenikto co myslis?

nikdenikto
autor
22. jan 2018

@madamzel123 ja tam nevidím nič, ale možno je to len kvalitou fotky. Tebe sa zdá, že je tam ,,duch"? Možno si skús kúpiť digitálny test ako som použila ja, tam ti jednoznačne ukaže + alebo - a nemusíš ľúštiť či vidíš druhú čiarku alebo nie 🙂

madamzel123
22. jan 2018

@nikdenikto ani ja som tam nevidela nic.tak len pre istotu chcem počuť nazor

peta111
22. jan 2018

@madamzel123 ja tam vidím slabého ducha

madamzel123
22. jan 2018

@peta111 vazne? Aj na tychto?

madamzel123
22. jan 2018
peta111
22. jan 2018

@madamzel123 nie na týchto nevidím nič

madamzel123
22. jan 2018

@peta111 tak asi o týždeň zopakujem?

peta111
22. jan 2018

@madamzel123 skús ked ti bude meškať ms

madamzel123
22. jan 2018

@peta111 ale ja som mala ms 15teho,len prišla o 4 dni skor a bola trochu slabsia ako inokedy.tak neviem

madamzel123
22. jan 2018

@peta111 normalne som mala dostať v piatok minuly týždeň ale dosla uz v pondelok,preto som sa zľakla 😕

peta111
22. jan 2018

@madamzel123 aha tak skús ešte testnut o pár dni a uvidíš

pink8a
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre