ahojte je tu niekto 14 dpo s pozitivnym tehu testom ? kedy pojdete k lekarovi ?
@magic08 len ja to mam trosku komplikovanejsie . ja mam nepravidelny cyklus . niekedy mi pride ms na 30 DC inokedy zas 45DC a takto .... a ovulaciu mam uz na 6 DC takze to mam cele naopak , preto neviem ... asi pojdem tak o dva tyzdne
@malinka2020 Ja som isla prvykrat az v 10.tt a o nic som neprisla 🙂
@bosoriak to by som tak dlho nevydrzala 🙂 chcem to mat aspon potvrdene ze sa nejedna o ziadne mimomaternicove a tak chapes 🙂
@malinka2020 pravidelny, nepravidelny... ked vies, ze si teraz 14 DPO, tak pockas este dalsich 14 a mas dva tyzdne meskania. ci?
@magic08 asi hej 🙂 aj mne sa zda ze by bolo vhodne pockat este tak dva tyzdne a po velkej noci tam skocim 🙂 oni rataju zaciatok tehotenstva datumom zaciatku poslednej ms alebo podla ovulacie ??
@malinka2020 datum poslednej menstruacie
Inak toto som aj ja mimo...mam 15 DPO tiez mavam rozne cykly od 28-38 dni ale v poslednej dobe sa mi to ustalilo na 30. Uz treti den som mala mat mrchu a nic..a nervozna som.z toho lebo neviem co kedy ako. Dieta sme naozaj zacali rieist pred mesiacom, urolog nasadil partnersky balicek tak mi je aj divne ze by som hned takto po mesiaci nola tehu..ale nercozna som o to viac a este 2 tyzdne budem ak nepride mrcha..jooj baby
@horehronie1987 mne zistili cystu hypofyzy ktora ovlada pohlavne organy . do toho hipervilancnu tetaniu a vsetci doktori mi hovorili ak chcem otehotniet uz sa mam snazit aby som dlho necakala . tri mesiace sme sa snazili s tym ze som nevedela kedy mam plodne dni . a tento stvrty ked som to zistila asi som otehotnela na prvy sup ak je to pravda ale az o dva tyzdne idem k dr ale testy mi stale silneju . takze je naozaj mozne ze si otehotnela aj ty 🙂 ved si rano urob aspon jeden test 🙂 mne uz na 11 dpo ukazalo dusika
@malinka2020 tri dni dozadu aom si robila a negativny..a nechcem si tak skoro robit dalsi..este tomu dam tych par dni do 40DPO a potom..ked mi vysiel negat tak som sa ukludnila ze ok nic sa nedeje ale mrcha nechodii
@horehronie1987 podla toho aky si si robila . mne dusika ukazal len rapi clear a women secret potom som mala nejaky test z plus lekarne ten mi neukazal nic .
@horehronie1987 ak si psychicky tehotenstvo necakala tak sa to just môže podariť práve na prvý x.myslím že najdôležitejšia je tá psychická pohoda po fyzickom zdravi
@mily7 chceli sme aby sa to uz konecne podarilo ale ked som si na 11dpo robila test a nic tam nebolo tak som to vzdala a na druhy som si robila test len preto ze mi doma este ostal a tam uz bola ciarka silnejsia 🙂 len teraz som v napati kym mi to nepotvrdi dr. to bude az o 2tyzdne a neviem sa hodit do kludu
@malinka2020 skús to.hodiť sa do kludu😊 viem o čom píšem. Mám dieťatko po potrate, aj dieťatko po dietatku! To druhé je salam parky ako moje tehu! To prve je tiež ako moje tehu😄 a s obomi treba zit! Na stav sa na motto šťastná mama šťastné deti! Budeš to ešte veľa x potrebovat! Zdravá strava, prechádzky,pripravuj telo na prichod! Zamestnaj myseľ ale nie tým kedy to príde! Drz sa a daj vedieť potom! Veľa šťastia
@mily7 asi hej musim sa stale niecomu venovat aby som na to nemyslela . viem ze to nieje dobre aj mnazel ma upozornuje . ved tie dva tyzdne do prehliadky snad nejako vydrzim . potom dam vediet ako som dopadla 🙂 a dakujem 🙂
@malinka2020 joooj..kukam net..IntiMed taka bielomodra krabicka..este jeden je doma..ja som si dva tyzdne dozadu robila ani neviem aky to bol a tvarilo sa to ako duch ale ja som ho asi prekvapkala..
@mily7 no ved toto..ja som chcela chcela ale len slovom..nejako vnutorne sa o tom presviedcam az teraz..este reku dam si aspon rychlu chodzu na pase nech sa mi troska zrychli krvny obeh..vzdy to zabralo..tri dni po sebe a nic..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
staci po 2 tyzdnovom meskani. Aj tak lekar skor nic neuvidi