Ahojte !
Čakám prvé dieťa - dievčatko.
Už cca 3x sa mi snívalo o nej, mala veľké modré oči, nádherná.
Snívalo sa vám tiež v tehotenstve?
Ahoj, áno mne sa snívalo aj pri prvom, keď som čakala dcéru, je v podstate výzorom taká ako vo sne a aj pri druhom, o synovi a tiež je podobný ako vo sne 🙂
Dokonca pri dcére sa mi prisnilo aj meno, ale dali sme jej iné 🙂
Jasné, ze sa ti o nej sníva. V snoch spracovávame myšlienky, ktorými sa počas dňa zaoberáme. Predpokladám, ze na svoju dcérku myslíš často, tak jasné, že sa ti o nej sníva. Možno v skutočnosti nebude mať také oči, ako vo sne, ale nádherná bude určite. ♥️
Vo sne sa volala Rebeka, ale dali sme Terézia. Ale povahou je taká Rebeka, hodilo by sa jej 🙂
@fallenkaa áno snívalo a strašne ľutujem ze som ju nenakreslila hneď ako som vstala. V tom sne vyzerala presne ako keď mala 11 rokov, farba očí aj vlasov, dokonca aj dĺžka.
A snívalo sa mi aj o neteri, v tu noc ako sa narodila, tiež už bola v tom sne staršia, ale musím povedať že sa naozaj podoba na to dievčatko z môjho sna
Co sa mi v tehotenstve o detoch snivalo to sa mi splnilo.Dobre aj zle.Ako povedal gynekolog,nikto nevieme co je medzi nebom a zemou.Uznal ze jej dist mozne,ze nevedomie vie nieco,co vedomie este nevie.
@fallenkaa aj mne sa v tehotenstve prisnil naozaj krásny chlapček a aj sa nám nakoniec narodil krásny chlapček s tváričkou anjelika.... To bolo v 16tom týždni a bol presne taký istý ako v sne. 💙
@fallenkaa ja som mala sen o dievčatku pre ktoré som prišla do škôlky a vedela som, že je moja. Mala na sebe aj našu rodinnú brošňu. To bolo pred možno tromi rokmi a dnes máme tretie dieťatko, dievčatko ako inak. Keď som išla na sono v 13tt vedela som pohlavie a gynekológ to len potvrdil.
@fallenkaa pri prvom, v tú noc, kedy mi vyšiel pozitívny test, sa ni snívalo, že mám 3-ročného kučeravého blonďatého chlapčeka 🙂
Keď sa narodil, snívalo sa mi, že sedím na terase nejakého domu s bazénom a pobehujú po záhrade moje 2 deti, 8-ročný chlapček a 2-ročné dievčatko 🙂 spomenula som si na ten sen, keď som sedela na terase pri bazéne u švagrinky 🙂 Deti z môjho sna boli naozaj moje a úplne na vlas rovnaké 😊 dokonca aj ten vekový rozdiel sedel...
Ďalší sen bol keď mi vyšiel pozit test 2.-krát, že sa mi narodila dcérka Viktória. V skutočnosti sa mi narodila dcérka a dali sme jej meno Dária. Ona je taká moja Dária Viktória ❤
Áno, snívalo sa mi, že to bude dievčatko. Mal som aj druhý sen, tam to bolo akože čisto po pôrode keď mi ju akože dali do náručia, bolo to chmurave bábätko, skôr sa podobalo na chlapca ale vyzorovo čisto jak jej otec 😁a tak aj bolo, dievčatko, prvé mesiace večne chmurava a výzor čisto ocová fajta 😁
Ja na takéto veci neverím, ale áno, snívalo sa mi 😀 v sne mala asi 3 roky, teraz ma 2 a vyzerá presne ako v sne, aj som vtedy jej otcovi vravela že sa mi snívalo a že ako vyzerala a zrovna nedavno mi povedal že presne takto, ako je teraz si ju predstavil keď som mu opísala aká bola v sne. Je presne taká, len je ešte mladsia než v sne. V sne bola veľmi milá, prítulná a hladkala ma po ruke. Robí to veľmi často, že si vedla mna sadne, oprie sa a hladka ma po ruke.
Inak sa prisnilo aj mojej mame o všetkých 3 jej dcérach, povedala že ja aj sestra sme take aké v sne. Posledná ju prosila aby si ju nechala, aby nešla na potrat ale mama neposlúchla, môj otec extrémne pil a nezvládala to. Doteraz kvôli tomu mama plakáva. To je aj jeden z dôvodov, prečo sa mi potraty z iného ako zdravotného slebo iného naoza vážneho dôvodu hnusia.
No a prisnilo sa aj mojej sestre, len o jej dcére, o jej synovi nie . Jej dcéra sa jej predstavila menom, sestra jej to meno nedala. Teraz ako 4 ročná vraví že neznasa svoje meno- a to meno nemá škarede a nikto sa jej zan určite nevysmieva. Ako v sne vyzerala neviem, o tom som sa so sestrou nebavila.
Ale inak fakt na take veci neverím 😀🤷♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@fallenkaa ahoj, gratuluujem 🥰 my síce ešte nevieme čo čakáme, ale snívalo sa mi teraz že to bol chlapček, veľké modré oči a svetlé vlasy ❤ ale že vraj to bude opak, tak neviem