Skúsenosti s púšťaním hudby bábätku počas tehotenstva

evitka83
15. apr 2014

Ahojte kocky,
mate niektora skusenosti, ze pustanie hudby pocas tehotenstva ma vplyv na babo v brusku a aj po porode? Teda, zeby reagovalo na tento typ hudby? Ako ste im to pustali?
skusala som youtube, ale potom som usudila, ze mat pri brusku comp dlhsiu dobu asi nie je velmi dobry napad.
Dakujem za tipy 🙂

mimla
15. apr 2014

Ja som celé tehotenstvo počúvala v aute Ozzyho Osbourna a podbné žánre a novorodenca som celkom ľahko uspala na "Mama i'm coming home". Na detské pesničky sa začal chytať až v škôlke.

katrinka8
15. apr 2014

@evitka83 - urcite to funguje, nemusis mat comp pri brusku, staci, ze tu hudbu pocuvas Ty 😉 Ja som si pri dcerke pustala pri zaspavani hudobnu lampicku Chicco, doteraz pri nej zaspava, a to bude mat uz 4 roky 😉 Neviem, ci to suvisi ale s tym, ze som prave toto pocuvala. Ked sme cestovali a lampicku sme nemali, tak sme jej brali CD Tisko pocuvaj - tiez taka relaxacna hudba, a zaspala aj pri tom 😀
Pri syncekovi nebol cas cielene nieco pocuvat, pocuvala som len to, co dcerke sme pustali, cize pri zaspavani sice lampicku, ale cez den hodne Spievankovo a ked sa narodil, tak v prvych tyzdnoch ho paradoxne uspavali Uspavanky do postielky od Marie Podhradskej a Richarda Canakyho (tie som nikdy predtym nepocuvala, lebo dcerku to - naopak, rozptylovalo pri zaspavani, hoci sa jej velmi pacia). Ale teraz, ma syncek 5 mesiacov, zaspava pri lampicke a cez den zase rad pocuva pesnicky zo Spievankova alebo Richarda Canakyho s Mariou Podhradskou - najma CD "Detom 2" a tiez sa mu pacia pesnicky z Fiha tralala. Cize to, co pocuva dcerka...
Vseobecne, deticky maju hudbu rady 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre