Ahojte,
mate niektora skusenosti s uzivanim produktov Kyani v tehotenstve? Som v druhom trimestri a znama mi to velmi odporuca, ze to je velmi dobre. Na nete som ale nasla, ze to nie je vhodne pre tehotne a dojciace, no na dalsej stranke ze to je velmi prospesne pre tehotne. Ja som sice dost skepticka s uzivanim roznych doplnkov a vitaminov nielen v tehotenstve, no na druhej strane, ak by to babatku neskodilo, ba naopak, len prospelo, preco nie. No vyznat sa v spleti mnohych marketingovych odporucani je tazke, preto chcem radu, ci s tym niektora nemate skusenost.
Dakujem
urcite by som neuzivala nieco o com nemam vsetky potvrdene informacie hlavne ked som tehotna.lepsie pozistuj info a tak sa rozhodni.v lekarni mas kopu vitaminov.tehotne potrebuju hlavne kys.listovu.
tinka1601 Ahoj, nemam skúsenosti s kyani v tehotenstve ale rada by som ti aspon povedala moju skusenosť z kyani. Už vyše 2 rokov mám diagnostikované PCOS takže anovulačné cykly a meškanie menštruácie bolo u mňa na každomesačnom poriadku. Vyskúšali sme už mnoho liekov, diét či bylinných kvapiek ktoré mi mali pomôcť, ale bezúspešne. Lekár mi nasadil clostilbegyt, pregnyl a duphoston no bezúspešne, teraz sme absolvovali aj insemináciu spermií no taktiež bezúspešne. Lekár mi odporúča umeleé oplodnenie no ja to zatiaľ odmietam!!! chcela by som skúsiť ešte nejake prirodzenejšie metódy a ak sa nam to nepodarí tak neskor budeme skúšať aj takúto možnosť. Teraz asi pred mesiacom a pol sme sa čírou náhodou s manželom dostali ku kyani, ja som tomu vôbec neverila a bola strašne skeptická no musím povedať že už prvý mesiac mi prišla menštruácia, hneď na 14 deň cyklu aj ovulácia, čomu som ani sama nechcela uveriť.... Samozrejme mi to výrazne pomohlo zlepšiť imunitu a probémy s trávením. Neviem či sa mi vďaka tomu podarí aj otehotnieť ale môžem ti uprimne povedať že po tých mojich všetkých sklamaniach ktoré som už ja prežila je to pre mňa ako malý zázrak, lebo bez liekov a iných preparátov sa dopracovať k ovulácií je pre mňa veľmi super. Tiež som sa informovala o tom či sa môže brať aj počas tehotenstva no bolo mi to vysvetlené tak že pre tehotenstvo ako aj pre vývoj bábätka je to veľmi prospešné, na balení je síce napísané že nevhodné pre tehotné a deti do 3 rokov ale je to len preto že bez tejto informácie to min. zdravotn. nechcelo pustiť na trh, ale bolo to testované na aj na tehotných, dojčiacich matkách a detí od 6 týždňov a malo to že vraj dobré výsledky. Takže tu je taka moja osobna skúsenosť s kyani
@tinka1601 Ahoj moj aznama to uziva v tehotenstve a ,ze ma vybore vysledky mala malo zeleza a kade coho a ze vsteko je ok odkedy to uziva
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@tinka1601 ked nieco tvrdi ze vylieci snad 20 diagnoz naraz vratane neliecitelnych, tak je to naisto oblb ... takze v lepsom pripade budes len o par desiatok eur okradnuta, v horsom tam mozu byt aj nejake skodlive latky ktore poskodia babatko.