Skúsenosti s MUDr. PETROU OŤAPKOVOU ZO SENCA ? Ideálne aj tehotné mamičky

gabrieluskka
5. sep 2020

Je p. Doktorka ochotná vypísať pn pri ťažkostiach ? Rodila niektora s p. Doktorkou. Jej pristup k pacientkam najmä k tehotným? Pripadne nejake negativne/pozitivne skusenosti? Ďakujem

vevejur
5. sep 2020

Ja som k nej chodila do rizikovej poradne v ruzinove, velmi spokojna som bola. Vsetko vysvetlila, myslim, ze to neflakala. Bola velmi mila, mne vyhovovala.

veronika33
5. sep 2020

chodím k nej už cca 16 rokov, porodila som pri nej 2 deti, som s ňou maximálne spokojná

47katka47
14. okt 2024

Ja pridam s dodatocnym casovym odstupom recenziu a zial ( hoci po viacerych rokoch jej praxe by sa ocakavala pozitivna) je NEGATIVNA

Ako rizikovu ma ku nej priradili , hoci som mala pocuvat svoju intuiciu a chcela som si zazmluvnit vtedajsie pracujuceho dr Krizka, povedala som si, ved je mila, je veduca porodnych sal, je na rizikovom odd tak hadam bude daka kapacita…
Zial, mala som pocuvat svoju intuiciu…

Okolo 8.mesiaca ma chcela vyradit z rizikovky ze uz som na tom ok, no nechala si ma lebo uz som pendlovala medzi tolkymi lekarmi a bola som rada ze uz ma daku chvilu monitoruje len 1… ze o mne bude vediet naj tak som ju poprosila o zazmluvnenie

Na porod prisla, sitie bezbolestne…. Hoci aj pol roka po porode som mala bolesti pri styku ( nepriradujem ich ku nej…)

Po porode mi prisla len odovzdat zmluvu ku uhrade ( tak sa slusne spytala ako sa mam)…
NEUROBILA mi posledne meranie plodu , a tym ze som prenasala - chcela ma nechat este dalsie 2 dni ci sa to rozbehne..) iny doktor mi po precitani spravy povedal ze dieta slo v HRANICNY CAS VON - bolo hypotrofne a take deti vyvolavaju… a ci robila merania.
Na moju vetu ked slm jej naznacovala , ci nie je dieta male lebo ina sestra na monitore ma vystrasila ze mam primale brucho - bol tyzden na meranie- mi ho NEODMERALA a len povedala, ze ked som utla nemozem mat velke dieta
3 DNI pred porodom na CP sa DIVILI ZE NIE SU HODNOTY V KNIZKE

Po sestonedeli som sla ku nej na dohodnutu kontrolu- 8 tyzdnov som jemne krvacala, LETMO MI UROBILA SONO zhora bruha, a priradila to ku kojeniu
11 TYZDNOV PO PORODE SOM STALE KRVACALA, dalsi 2 doktori robili sono zo spodu a musela som ist na kyret…

VDAKA DR.KRIZKOVI, KTORY TAM UZ ZIAL NIE JE

TAKZE OTAPKOVA ZA MNA NIKDY VIAC‼️
Mozno ma iny pristup ku svojim pacientkam zo senca( take si zoberie ku sebe na posledne poradne aj v case rizikovych poradni v ambulancii v ruzinove - skusenost mamicky kt nemala problemi a chodila ku nej ako staly pacient… takze mozno “ hor sa ku nej stale pacientky”

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre