Ahojte, chcela by som sa vediet, ci niektora mate uz skusenost s plienkami a tiez vlhcenymi obruskami Pampers Pure. Do usi sa mi dostali nejake chvali, ze su lepsie ako napr Pampers protect care, pretoze neobsahuju latex, vone, atd.
Chcela by som vediet teda ci ste neskusali. Dakujem
Pohoda😊 ja som ich zatial videla na stranke feedo.sk v predaji, tam je o nich aj popis. Ano su drahsie, ja ked tak sa pohravam s myslienkou ze take tie jednotky na ten prvy dotyk citlivej pokozky s plienkou, kedze pisu ze su bez alergenov, parfumacie, bielenia chlorom atd..ci nema niekto skusenost ma napadlo ze sa spytam 😊
Ahojte dievky. Ja som ich prave bola kupit.pouzivame len Eko plienky,nakolko mala mala alergiu ale tie pampers nie su az take eko ale je fakt,ze nie su bielene chlorom a neobsahuju ani latex.z Dmka aj Mummy jej vydrzia 1,5hod az 2 stale jy musim prezliekat,tak som sa uz nastvalaa a hladam take co aj vydrzia aspon par hodin.ked ich odskusame napisem vam 🙂
Tak vyskusane.vydrzia pekne aj3hodiny cez den.su dostatocne siroke a ultra tenke.gumicky pekne obopinaju,nic neprejde mimo.spokojnost 🙂
Ja som s nimi veľmi spokojná.Syn máva zapareniny, aj v látkových plienkách.A vydržia viac ako 3 hodiny, aj celú noc, syn väčšinou spí 10 hodín
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@barborkabol ale asi nie su este dostupne na Sk co? Ci nevies? Ale ked som pozerala ze za kus okolo 60 centov. Uf veru draha zalezitost. Ale tiez by ma zaujimali skusenosti mamiciek ( dufam ze nevadi, ze som sa troska votrela do temy 😉🤪)