Ahojteee baby. Chcem sa Vas spytat,ci maate skusenosti s paanom,doktorom Holanom v klinike procare v Ba. Naaas poslal náš gynekolog,kvoli tomu ze priatel maa so srdieckom tak aby nam,urobil,ultrazvuk drobcekovho srdiecka. Je to zevraj velkyy odbornik,tak bez vahania ideme a ceny neriesime,to sa nepytam je to kvoli drobcovi cize nam to je jedno. Len tolko chcem ze za,aku dobu Vas objednali? Dakujem kazdej 🙂) ja som volala na infolinku,dal mi mail na sestricku,a taa ma ma objednat len bolo to,uz pred 10 dnamitak ci mam cakat alebo,pisat znova.
Pan doktor je skvely odbornik a velmi mily clovek. Urcite by som necakala tak dlho,napiste im este raz. Mne odpisali hned v ten den.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj,my sme tam boli na sono pred narodením i potom s malým. Mali sme defekt na srdiečku ale našťastie sa zrástol. Sestričke by som ešte napísala,nám sa ohlásila hneď na druhý deň. Pán doktor je skvelý,všetko povysvetloval...