Ahojte
Zaujíma má aké ste mali skore príznaky tehu a kedy vám vyšiel pozitívny tehu test 😊
Pozitivny test 5-7 dni pred ms, prvy znak vynechana menstruacia. Potom nevolnosti par tyzdnov neskor.
Pri prvej dcére som si test robila až keď som po nočnej párty zvracala ako keby som pila celú noc. Pritom som si dala len asi 2dc vína aj to s colou 🤣 to bolo mesiac po vynechaní menzesu (ale u mňa bolo normálne aj tri mesiace nemať) aj to mi len šéf nakázal urobiť test lebo videl že som nejaká divná 🤭
Pri synovi má tri dni po sexe boleli kríže, ale pripisovala som to dlhej túre, týždeň pred očakávanou menštruáciou mi vyšli už pekne //
A posledné tiež tri dni po sexe bolesť krížov a týždeň pred menzesom dve čiarky. 😁
Ale to sme pri oboch išli na istotu, vedela som kedy tie bičíky sa prepchali a usadili 🤣🤣
A okrem toho bolesť prsníkov a brucha.
u mna prvy znak pred vynechanim MS bola taka bodava bolest skoro kazdy den na jednom mieste a vedela som, alebo skôr citila ze sa nieco deje, potom únava dalsi skorý znak, a este asi tyzden pred terminom MS som zacala chodit v noci na WC aj ked som toho vela vecer nevypila..a to predtym som nechodila takze uz mi to bolo jasne a test to potvrdil uz 5 dni pred terminom MS
2tehotenstvo neviem ja som to nejak tušila..citlivé bradavky chute nadmerná únava nadmerný hlad náladovosť meškajúca ms
prvé tehotenstvo samé nevoľnosti a meškajúca ms +pichanie v podbrušku
U mňa bola na druhy, alebo treti deň po…mierne krče v podbrušku, ako pri menštruacii. Potom unava. A nakoniec pozitivny test v dobe, keď mi mala prisť menštruacia. Nasledne vynechanie menštruacie. Prešla som si tým už 4 krat ☺️. Ale prvé tehotenstvo som mala dosť výrazné príznaky, ako bolestive prsia a celkova nepohoda a neskôr bodava bolesť v podbrušku, až som ledva kračala, ale to som potratila (prirodzene). Bolieť by nemalo nič podla mňa aspoň vždy, keď mňa niečo sustavne pichalo niečo bolo vždy zle 😔.
Mne pred pozitivnym testom chutila voda po kove, aj ked manzelovi chutila uplne normalne. Na dalsi den sa objavili // 😀 bolo to asi 2 dni pred planovanou ms
No mam za sebou 2 nepodarene tehotenstva a jedno v ktorom som už 24tt.
A vždy rovnako, meskajuca menstruacia prvé 2 tehu meskanie týždeň menzes pozitivny test a následne hneď triasky, zimnica, nádcha , slabota 🙏🤷♀️😳 no tento raz neviem prečo som to tušila ešte pred menzesom ze sa niečo podarilo nemala som pocit aby došiel. Tak v deň prichadzajucej menstruacie som si robila test a vyšiel pozitivny , samozrejme menzes neprišiel a znova po týždni až 2 slabota , zimnica , "choroba".
na 7dpo ma zacalo prehanat fakt zo vsetkeho a zaroven aj nechutenstvo ,bolest prs…na 13dpo den pred ms pozitivny test
My sme sa pokúšali už dlhšiu dobu a to, že mi meškala MS som vôbec neriešila už. Mala som bolesti ako pred MS, ale tá neprichádzala. Tak som počas obednej prestávky šla kúpiť test len tak v podstate zo zvyku, veď aj tak bol v kuse negatívny, zrobila ho a bum dve čiarky. Ms mi meškala 6 dní už vtedy a okrem bolesti podbruška som žiadne iné príznaky nemala 🙂
Prve priznaky asi tyzden pred meskanim ms..bol to zvlastny pocit,,ktory som citila len dvakrat..a bola som tehu..a poz.tt na 28dc bez menzesu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Prvý príznak bol meškajúca MS a test som si spravila keď mi meškala asi týždeň