Škodia gélové nechty v tehotenstve?

laura535
30. okt 2014

žienky napíšte mi prosím či robím dobre alebo zle že mám gelove nechty a som už v siedmom mesiaci neškodí to babatku?

meluela
30. okt 2014

ta chemia, brusenie pri uprave a laky mozno ano, ale urcite by som to poriesila pred porodom .. ja som sa babo bala chytit a prezliekat aj s normalnymi rukami, neviem si predstavit ze by som na nich mala dlhe skrablave drapy 😉

sense
30. okt 2014

mozno skodia tie vypary pri uprave ale inak nie, ja ked som otehotnela tak sa to vyriesilo samo, vzdy mi nechty pekne vydrzali a v tehu sa mi to olupovalo tak som sa na to vykaslala, mala ma uz 1.5 roka a nechty mam stale pekne co som pred tehu nemala.

kacenka255
30. okt 2014

Ja mam aj som mala nechty a teda ziaden problem a gelove nechty su tupsie ako vlastne 😀

lorela
31. okt 2014

Existuje medzinárodný rýchly výstražný systém pre nepotravinárske výrobky (RAPEX), kde Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky upozorňuje na výskyt nebezpečných kozmetických výrobkov v Európskej únii.

Keď tam občas nakuknem, objavujú sa tam aj laky na nechty (konkrétny výrobok konkrétneho výrobcu).
Kto chce, nech neriskuje, kto nie, nech mávne rukou 🙂.

blondkvetinka
31. okt 2014

určite neškodia. Jedine že by si si ich dala urobiť v nejakom pofidérnom salóne ... a špeciálne u aziatov... že sú to dlhé škrablavé drápy, môže napísať len niekto kto gelove nikdy nemal... väčšinou ťa od nich budu odhovárať tie, ktoré na to len nemajú... hold závisť je blbá vlastnosť. Česť výnimkám 🙂 Kľudne si ich daj 🙂

lullu86
31. okt 2014

Myslim, ze to nie je problem, ovela vacsi problem je to, co zjes a nevidis, ci je to toxicke ci nie a ver, ze vela potravin je toxickych a ani nam nepride spytat sa, ci je to nezdrave...To, co prijmes ustami je vacsi problem ako to, ci mas na nechtoch gel..... Ale je pravda, ze pri manipulacii s babatkom po narodeni by som nechty uz radsej ostrihala...Aj ja som mavala gelove nechty, ale potom mi zavadzali, davam si ich robit az teraz, ale to ma moj drobec uz skoro dva roky....🙂 Takze je to na tebe...Ak ti nebudu zavadzat, tak ich kludne nos, hlavne ide o bezpecnost babatka, ale to uz urcite vies aj sama 🙂 pekny den

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre