Ahojte zaujímalo by ma či škodí bábu blesk s foťaka ? Dakujem 🙂 Chcem vedieť vaše názory 🙂
Určite do pol roka bez blesku, potom je to už ok
Horsie ako blesk z fotaku je ziarenie z pc a wifi. Tak ho vypni a sup von na prechadzku 😉 Prospejes tym hlavne sebe.
Pocas tehotenstva? to uz je fakt prehnana obava...vsade wifi ziarenie a pod., sama technika...blesk je to najmenej
pocas tehotenstva blesk??? to co je za hlupost preboha??? tomu sa vravi fakt ze prilisna precitlivelost....
v brusku to nevadi, nema ako vadit...skor to bude tebe neprijemne na oci ak na to nie si zvyknuta. Ak a chces blesku vyhnut,tak zvol foto v exterieri kde blesk nepotrebujes pri krasnom pcoasi vobec, tam treba asistentov,co to budu spravne nasvetlovat. Ja osobne foto v studiu moc nemusim, lebo je to take umele, kdesi na pozadi ohadzana niecim. Ak sa da tak exterier a nejaky krasny jablonovy sad a tam to nafotit.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@deboraaa ahoj, vseobecne sa odporuca fotit babatka bez blesku. mozno je tom tym, ze ich ocka su este slabe. ja osobne som deti s bleskom nefotila. 😉