Škodí stres v tehotenstve?

babulka97
28. aug 2020

Ahojte, myslite ze stres veľmi škodí v tehotenstve? Už od úplneho zaciatku som neskutočne nervózna, rozčúlena vkuse a v strese. Má to tiež niekto z vás? Som v 5tt zachvilu 6 tt

simuskaaa123
28. aug 2020

Ahoj, môže byt. Mňa neustále ex a jeho rodina stresovali, hádali sa so mnou a privádza Li ma do vyvrtky.. Nakoniec sme sa po pôrode aj tak rozišli.. A mala je dosť nervacka, uplakana od narodenia, aj teraz bude mať rok a keď niečo nie je po nej hrozne zúri a často mávala záchvaty nervov a plaču..

babulka97
autor
28. aug 2020

@simuskaaa123 počas celého tehotenstva ? To mi je ľúto.. neplas

leeo
28. aug 2020

Ja som mala stresy pocas tehotenstva, ale zatial je maly v pohode (ma necele 3 tyzdne) neni urevany (iba ked ma koliky) spi a je, ale to sa uvidi, ked bude starsi trochu.

marianeta
28. aug 2020

@babulka97 ja som druhé trhu mala obrovský stres..Jednak mi umieral mama a starsie dieťa nastúpilo do školy ,čo spustilo lavínu problémov až sa nakoniec potvrdil autizmus.. Syn narodený z tohoto tehotenstva bol kľudne a poslušne bábätko..tiež som si myslela ,že bude tým nejako poznačený.. Áno dnes už vystrkuje rožky( má 5 rokov) ,ale inak je to normálne dieťa.. A z čoho si taká nervózna a rozculena?

babulka97
autor
28. aug 2020

@marianeta ja mám taký pocit že zo všetkého.. strach o malé.. Vo februári mi vyvolávali pôrod v 18tt .. A mám pocit že moje hormóny sú šialené všetko ma akože dosť dokáže rozčúliť

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre