Škodí dym z dreva počas tehotenstva?

nellyt28
11. sep 2016

Ahojteee chcela by som sa poradit som 4 mesiaci tehotenstva a včera večer sme s rodinu opekali ale potom sme si asi dve hodiny prikladaly len drevo na zahriatie a strasne sa stoho dreva dymilo myslite ze to mohlo niako uskodit malickemu vbrušku??????? Prosim čo si mysliteee???

zuzpap
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
puklica13
11. sep 2016

???? Evidentne niekomu ano...a odkedy je 4mesiac 28tyzden?

fantaghiro21
11. sep 2016

:D tak nedychaj :D

nellyt28
autor
11. sep 2016

No lebo ja som pocula ze vsetky vypari co citim ja citi aj malucke a preto sa bojim ci tym slinym dymom z dreva to niako nemohlo uskodit ?

michi200
11. sep 2016

@nellyt28 ale neboj sa, nič sa nestalo. Iné by bolo, keby si dym vychovala celodenne...to nebolo až tak dlho, ale v budúcnosti sa radšej rôznym dymom vyhýbaj...

moni244
11. sep 2016

Niektore temy su fakt na zamyslenie. A zasnem, co su schopne zeny riesit

vejula
11. sep 2016

@nellyt28 pokial ste nepalili pneumatiky tak bud v klude 😉

papricka33
11. sep 2016

@nellyt28 to by si musela nad tym stat a vdychovat to, ale to by si asi nevydrzala. Ak si sa potom necitila zle, tak to neposobilo ani na teba ani na babatko. Babatko teraz nedycha, zacne az ked sa narodi. Teraz sa mu dostava okyslicena krv priamo od teba cez pupocnik. Takze ano, treba chodit casto na cersvy vzduch, pravidelne denne prechadzky, hlavne ak byvas v meste, zajst niekde do parku, do lesa, urcite nefajcit !.... a neopekat kazdy den 5 hodin 🙂 Ale takto jednorazovo v malom mnozstve sa ani tvojej krvi, teda ani malemu nic vazne nestalo 😉

m_
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lubkavargova1
11. sep 2016

Takze mile damy...akonahle nastane tehotenstvo: ziadne farbenie vlaskov, fajcenie, ziadne lakovanie nechtiokov, ziadne kremiky, ziadne gelace, ziadny make-up, ziadne maso, ziadne domace zvieratka...do izbicky domov a 9 mesiacov nikde sa nepohnut. Ziadne dovolenky, more, rodinne oslavy, kolacky, atd. Jednoducho sa s tym musi pocitat ze tehotenstvo je choroba a treba to pretrpiet.....aaaa este jeden velky faktor co ohrozuje tehotne zeny: svokra! ... niekedy mam pocit ze odkedy mame ten internet tak viac skodi ako pamaha 🙄 🙄

evittam
11. sep 2016

@lubkavargova1 Presne si to vystihla - hlavne tým netom - ja keď som bola tehotná tak sme síce net mali ale nebola som na MK - ja ti fakt neviem ako som len mohla celé tehotenstvo a všetko prežiť bez MK. Ja sa niekedy fakt nestíham čudovať, čo všetko za kraviny dokážu ženy riešiť lebo len kdesi čosi počuli a "JPP".....Ja som teda nikdy nič neriešila - jedla som všetko čo aj predtým, chodila som normálne do práce, všade kde aj predtým,....nenapchávala som s rôznymi umelými výživovými doplnkami "pre tehotné".....a čuduj sa svete mám dve zdravé a normálne deti..... 😅

lucinka511
11. sep 2016

@nellyt28 to ny ti uskodilo.keby ste palili nejake chemikalie .plasty.drevo je prirodny material.z toho nic nebude.pocuj ak si v 18tt tak to je sa mi zda uz 5mesiac..pozri si to cez tu kalkulacku na nete.

dominika6
11. sep 2016

@nellyt28
Ano skodi budes mat z dymu cernoska...

sense
11. sep 2016

ak ste to drevo palili v uzavretej miestnosti tak ano uskodilo, ale ak si sedela pod holym nebom a robili ste vatru tak nie urcite to tvojmu dietatu neuskodi a o ostatnom radsej pomlcim ....

aproppo mam pocit ze za chvilu budu chodit tehule vo vzduchovej bubline, len neviem ci im aj ta neuskodi

sense
11. sep 2016

@lubkavargova1 super si to vystihla este si zabudla na citrusy a na stiplave potraaviny...

natalka13
11. sep 2016

Ja som pocas tehu raz presla cez krizovatku a tam boli nastartovane auta a chvalabohu dietatku sa nic nestalo. A este som raz zjedla jednu pralinku a bola rumova.

rebeka7501
11. sep 2016

sa divím, že si vôbec tú opekačku prežila. Pozor, všetko je životu nebezpečné !!!!!!!! Zavrieť doma a dýchať iba čistý kyslík !!!!!!!

volterra
11. sep 2016

@rebeka7501 čo blázniš???? Kyslík ???? Veď to je vysoko výbušný plyn!!!!! 😀 😀 😀

stardust
11. sep 2016

@volterra a biradikal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rebeka7501
11. sep 2016

@volterra tak už potom jedine vákuum 😀 😀 😀
chúďa dieťa keď sa narodí, okamžite pôjde do sterilného stanu

lubkavargova1
12. sep 2016

A zabudla som este na kvety v byte...podla dalsej temy este aj tie skodia...a kyslik tiez...a aj to co vydychujeme....kriste ved to je hotovy jedovaty plyn co vydychujeme...vidite? Uz rovno len co sa to dieta narodi je otravene. .

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre