Škodí bábätku prostredie, kde sa fajčí iqos?

8. nov 2024

Vopred sa ospravedlňujem za pre niekoho hlúpu otázku ale zaujíma ma... Som nefajčiarka, kamarátky ale fajčia iqos a stále vyberajú kaviarne na stretnutia, kde sa môže aj fajčiť tento iqos... Nie je to škodlivé dýchať v tehotenstve? Viem, že blbá otázka pre niekoho, ale fakt ma to zaujíma, nie som fajčiar a vôbec neviem, či sa pri tom do ovzdušia dávajú nejaké škodlivé látky alebo nie.... Ďakujem

maranco
8. nov 2024

V tej pare je tiež nikotín. To čo vdychujú do seba aj vyfukujú von.

terezkaarthuramax
8. nov 2024

Je to veľmi škodlivé pre každého.

sassy_girl
8. nov 2024

jasné, akákoľvek chemikália je nevhodná a iqos podľa mňa nie je ani zdravšie fajčiť. Teda nieže by boli cigarety zdravé. Je to prášť jak uhoď.

faasx
8. nov 2024

Nie je to blbá otázka… aj mňa to zaujíma. Pretože som tehotná a manžel si pri mne vždy v posteli dá iqos..
som nefajčiarka neznášam to aj keby nie som tehotná 🤣✌🏽

maranco
8. nov 2024

@faasx mal by brať ohľad na teba a ísť na balkón, keď už mu to pôsobí na mozog a je otrokom závislosti že bez dávky je nefunkčný

aandrea9
8. nov 2024

Myslím, že iqos je ešte väčší sajrajt ako tabak

lonely66
8. nov 2024

@faasx no fuj, v posteli.....

autor
8. nov 2024

Ďakujem, tiež si myslím, že je to škodlivé hoci to zvyknú mať ľudia v nefajčiarskej zóne v kaviarňach, tak zato ma to mýlilo, či už som len ja uzkostliva alebo je to fakt nevhodné

faasx
8. nov 2024

@lonely66 no nevyjadrujem sa .. už vidí ale , že mi to vadi, mňa to normálne dusi.. tak už ide vždy do okna alebo na balkon ..

marcellka32
8. nov 2024

@faasx ty si tehotná, a on pri tebe fajčí v posteli?? Mne sa asi sníva dnes

faasx
8. nov 2024

@marcellka32 Ano, že iqos nič neni. Pritom je to ešte podľa mňa väčší humus ako normálne cigarety 👎🏽

faasx
8. nov 2024

On bol predtým zvyknutý keď bol ešte so svojou ex, fajčil normálne cigarety a aj ona a normálne v byte a zavretými oknami. Keď som sa nasťahovala ku nemu, tak som to rázne zatrhla. Veď to čo ma byt. Ako prasata.. a to vtedy pochopil a chodil na balkon. No ale ako sa dal na iqos tak fajčí to po celom byte. Hrozne mi to pachne ale snad už to pochopil, keďže som tehotná

vkatush
8. nov 2024

Za mňa proste všetko je fuj smradľavé a škodlivé.
Či normálne, či keď som bola tehotná alebo keď sa narodil malý, ak chcel niekto fajčiť, von. A to nie na balkón, ale von von.

Minule mi skoro odpálilo dekel, keď sme boli v podniku, na terase detský kútik, môj malý sa tam pekne hral. Prišla partia, sadli si rovno ku kútiku (boli sme tam len my, mohli si sadnúť hocikde inde). A tam si hneď polovica z nich zapálila cigarety. No fuj ten humus, môj malý hneď prišiel za mnou, lebo mu to smrdelo, nevedel tam dýchať.
Najväčší gól bol to, že mali so sebou malé bábo v kočíku, nemohlo mať ani polroka. A bez problémov pri ňom fajčili.
Niektorí ľudia majú nikotín miesto mozgu 😑

thirstymonk
8. nov 2024

Je to skodlive rovnako ako pasivne fajcenie.

cukroska
8. nov 2024

Nevystavuj ich určite pasívnemu fajčeniu. Ked už tak vonku a čo najďalej od dieťaťa určite.

marca12
8. nov 2024

To mas poriadne primitivne kamosky. Alebo sebecke? Ani by ma nenapadlo tahat tehotnu do zadymeneho prostredia alebo si zapalit pri nej. Aj iqos obsahuje nikotin. Dost co vonku dychame sajrajt,nemusime este aj dobrovolne dychat skodlivy dym z cigariet.

autor
8. nov 2024

@marca12 no veď kvôli tomu som sa už pri nich dvakrát vyhovorila a nešla... A zaujímalo ma, či to je ozaj škodlivé alebo len ja preháňam, ale som rada, že na tu teda nikto nevysmial za otázku...

terezkaarthuramax
9. nov 2024

@vkatush smutné, čo píšeš. Moj otec kvoli mne prestal fajčiť. V nemocnici, kde som bola hospitalizovaná tehotná slečna fajčila . Vravela ze to babu nemôže uškodiť. 😓

zero1
9. nov 2024

to je jedno čo sa fajčí, cigarety, iqos, iné e-cigarety.. Ten vyfúknutý "produkt" sa nestráca do časopriestoru ale ostáva v danej miestnosti a dýchajú to všetci prítomní. je to úplne jedno o čo sa jedná. Škodí to všetkým v miestnosti.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre